De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met
Over dichtbij

dichtbij.nl is letterlijk en figuurlijk dichtbij

dichtbij helpt mensen en ondernemers hun lokale doelen te bereiken en geeft mensen de mogelijkheid tot een gesprek over zaken die zij relevant vinden. Deze relevantie blijkt steeds vaker op lokaal niveau te zijn. dichtbij faciliteert dat gesprek, brengt mensen dichter bij elkaar, brengt nieuws en andere relevante lokale informatie en enthousiasmeert de leden van dichtbij zich actief uit te spreken en mee te delen. Daarnaast geeft dichtbij ondernemers en andere organisaties de mogelijkheid zich te mengen in dit gesprek, om hiermee een nog groter bereik te creëren.

dichtbij heeft lokale relevantie als uitgangspunt voor alles wat dichtbij communiceert, ontwikkelt, onderneemt en ondersteunt. Wat relevant is voor mensen verdient aandacht, respect en kwaliteit. Iedereen wordt dagelijks bedolven onder de boodschappen van landelijke en internationale merken. En is gewend aan producten, diensten en merken van dat niveau, maar het dagelijks leven is voor bijna iedereen voornamelijk klein en lokaal. dichtbij maakt dit lokale nieuws relevant voor iedereen en roept bezoekers op actief deel te nemen aan de invulling van de website.

Wil je ook meedoen aan dichtbij? Registreer je dan hier.

Klik hier, vul je plaatsnaam in en ga naar je eigen, lokale dichtbij-platform.

Nieuwsbrieven

Ook kun je je aanmelden voor één van de regionale e-mailnieuwsbrieven, zodat je regelmatig op de hoogte wordt gehouden van het nieuws uit jouw regio. Bekijk hier het overzicht van nieuwsbrieven. Uiteraard zijn al deze nieuwsbrieven volledig gratis!

 

Voor vragen of opmerkingen over de website:

Algemeen: info@dichtbij.nl

Marketing/ techniek: marketing@dichtbij.nl

Op deze site treft u links aan naar andere websites. dichtbij.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met jouw (persoons)gegevens.

Privacy

Dichtbij hanteert de Privacy en Cookie Verklaring van Telegraaf Media Groep. Voor meer informatie klik hier.

Adverteren op dichtbij.nl?

De media-adviseurs van dichtbij zijn u graag van dienst voor een op maat gesneden reclameadvies. Zij weten bij uitstek hoe u uw doelgroep het beste bereikt en welke middelen u kunt inzetten voor een optimaal resultaat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem direct contact op via: adverteren@dichtbij.nl of 072-7513000.
Schrijf mee
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio