De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Voetballen bij Neptunus-Schiebroek, ben jij ons nieuwe jeugdlid?

Voetballen bij Neptunus-Schiebroek, ben jij ons  nieuwe jeugdlid?
ROTTERDAM - Voetballen bij Neptunus-Schiebroek, ben jij ons nieuwe jeugdlid? We zien je graag komen!

Olympisch atleet Robert Lathouwers geeft hardloopclinic voor goede doel

Olympisch atleet Robert Lathouwers geeft hardloopclinic voor goede doel
ROTTERDAM - Op 28 mei geeft tweevoudig olympisch atleet Robert Lathouwers een hardloopclinic voor iedere sport(st)er die sneller wil worden. De volledige opbrengst van deze clinic gaat volledig naar het goede doel Knowledge for Children (http://www.knowledgeforchildren.org/marathon/).

Sportmiddag Kleiwegkwartier 4 mei

ROTTERDAM - In de meivakantie organiseert het jeugdwerk van DOCK een sportmiddag voor de lokale jeugd in het Kleiwegkwartier op woensdag 4 mei onder het viaduct op de Rozenlaan.

Help vv Hillegersberg aan een tweede kunstgrasveld!

ROTTERDAM - Voetbalvereniging Hillegersberg heeft een groot en acuut tekort aan trainingscapaciteit en een goed bespeelbaar hoofdveld dat niet, week in week uit, wordt afgekeurd.vv Hillegersberg wil zo snel mogelijk een oplossing! Over de mogelijke oplossingen is reeds geruime tijd uitvoerig gediscussieerd binnen de vereniging. De conclusie is duidelijk: er is maar één echt afdoende oplossing en dat is het aanleggen van een tweede kunstgrasveld op het huidige hoofdveld.

Weer promotie Rotterdamse Rugby Club

Weer promotie Rotterdamse Rugby Club
ROTTERDAM - Het tweede van RRC promoveert voor tweede jaar op rij

Geblesseerde Federer niet naar Rotterdam

Geblesseerde Federer niet naar Rotterdam
ROTTERDAM - Roger Federer neemt volgende week niet deel aan het ABN AMRO World Tennis Tournament. De Zwitser heeft dinsdag een kijkoperatie aan een knie ondergaan. Hij is naar verwachting een maand uitgeschakeld.

Fisherman's Friends StrongmanRun nu ook in Rotterdam

Fisherman's Friends StrongmanRun nu ook in Rotterdam
ROTTERDAM - Hoge klimtoestellen en diepe modderbaden: één van de grootste obstacleruns in Nederland vindt dit jaar plaats op een nieuwe locatie: Rotterdam. Op 30 april en 1 mei zullen naar verwachting duizenden sportievelingen een pittig parcours in bos, weiland en heuvellandschap bedwingen tijdens de Fisherman’s Friend StrongmanRun Obstacle Mud Challenges.

Meisjesvoetbal bij Neptunus-Schiebroek

ROTTERDAM - Neptunus-Schiebroek gaat samenwerken om het meisjesvoetbal te Promoten

Word 'Ons Kluppie 2016' en win 2500 euro!

Word 'Ons Kluppie 2016' en win 2500 euro!
ROTTERDAM - Het is weer zover! Rotterdamse sportverenigingen kunnen zich inschrijven voor de strijd om de titel ‘Ons Kluppie’. De winnaar ontvangt 2.500 euro én een tv-uitzending op RTV Rijnmond. Aanmelden is mogelijk tot en met donderdag 25 februari. De jury kiest daarna tien verenigingen die hun kandidatuur kracht mogen bijzetten met een radioreportage bij RTV Rijnmond en een video-impressie op de websites van Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond.

Buitensport tijdens en na je zwangerschap

Buitensport tijdens en na je zwangerschap
BERKEL EN RODENRIJS - Vanaf 2016 legt ECB Sport de focus op de aanstaande en kersverse mama's. Buitensporten geeft je een uur om je hoofd leeg te maken, je lijf aan het werk te zetten en ervaringen te delen met andere (aanstaande) mama's. "Tijdens de trainingen ontstaan er leuke gesprekken tussen de dames", zegt Elzelien van Zwienen, oprichter van ECB Sport.

Hockeyschool Hockeyplezier in Rotterdam

Hockeyschool Hockeyplezier in Rotterdam
ROTTERDAM - Hockeyschool Hockeyplezier (5-11 jaar) wil kinderen behouden voor de Hockeysport. Zij starten met de trainingen op de velden van HC Rotterdam op dinsdag 1 maart!

Mixed Martial Arts toernooi UFC naar Ahoy in Rotterdam

Mixed Martial Arts toernooi UFC naar Ahoy in Rotterdam
ROTTERDAM - Het vechtsporttoernooi UFC(Ultimate Fighting Championship) vindt op zondag 8 mei plaats in Ahoy Rotterdam. Het is voor de eerste keer dat zo'n toptoernooi in de Mixed Martial Arts (MMA) naar Nederland komt.

Kuip geopend voor herdenking Coen Moulijn

Kuip geopend voor herdenking Coen Moulijn
ROTTERDAM - Oer-Feyenoorder Coen Moulijn wordt op maandag 4 januari herdacht in De Kuip. Het is dan exact vijf jaar geleden dat de Feyenoord-legende op 73-jarige leeftijd overleed. Samen met weduwe Adrie Moulijn, een Feyenoord-delegatie en een groep supporters wordt er stilgestaan bij de sterfdag van de legendarische linksbuiten.

Roger Federer komt naar Rotterdam

Roger Federer komt naar Rotterdam
ROTTERDAM - Het is definitief en bevestigd: toptennisser Roger Federer komt naar Rotterdam om te spelen tijdens het ABN Amro World Tennis Tournament in Ahoy in februari 2016.

Echt genieten van de wintersport met skischoenen op maat!

Echt genieten van de wintersport met skischoenen op maat!
OUD BEIJERLAND - Voor materialen voor wintersport moet u bij Sporting Oud-Beijerland zijn. In de winkel aan de Oostdijk, onder de rook van Rotterdam, heeft Sporting Oud-Beijerland een ruim assortiment ski's, skischoenen, snowboards, langlaufski's, (wedstrijd)schaatsen, skikleding en accessoires. Het bedrijf maakt tevens skischoenen compleet op maat zodat u nooit meer last heeft van zere voeten.

BAM Bouw wil vijf ton van Feyenoord

BAM Bouw wil vijf ton van Feyenoord
ROTTERDAM - BAM, de aannemer die oorspronkelijk de renovatie van De Kuip zou verzorgen, wil vijf ton van de club. Het bedrijf eist het geld omdat de verbouwing niet doorgaat nu een andere partij zich daarmee bezig gaat houden. De stadiondirectie zou de claim naast zich neerleggen, zo meldt het AD.

Gebied rondom nieuwe Kuip wordt 'Feyenoord City'

Gebied rondom nieuwe Kuip wordt 'Feyenoord City'
ROTTERDAM - Voetbalclub Feyenoord wil het gebied rondom haar stadion omtoveren tot 'Feyenoord City'. Om en nabij een mogelijk nieuw stadion moet een entertainmentcomplex verrijzen waar onder meer woningen, theaters en winkels worden gerealiseerd.

Topkarateka uit Het lage Land

Topkarateka uit Het lage Land
ROTTERDAM - Rudolf Conquet doet al meer dan dertig jaar aan karate, waarvan zestien jaar als topsporter. De afgelopen jaren is hij toegetreden tot de wereldtop bij de veteranen. Vorige week is de inwoner van het Lage Land terug gekomen uit Japan waar hij meedeed aan het wereldkampioenschap Kyokushin Karate met zo'n 12.000 bezoekers op de tribune. Hij veroverde in de master class categorie de tweede plaats. Hij verloor in de verlenging van een zware finalepartij van een Japanse tegenstander.

Bruggenloop: 15 kilometer hardlopen over zes bruggen

Bruggenloop: 15 kilometer hardlopen over zes bruggen
ROTTERDAM - De 28e Bruggenloop in Rotterdam is dit jaar op zondag 13 december. Het parcours van 15 kilometer lang gaat onder meer over de Erasmus- en Van Brienenoordbrug.

Winnaars SARR 2015 feestelijk onthaald

Winnaars SARR 2015 feestelijk onthaald
ROTTERDAM - Het programma was iets anders opgezet dan voorgaande jaren tijdens de ‘Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2015’ in het Nieuwe Luxor Theater. Afgelopen maandag werd de prestigieuze avond ingeluid door de genomineerden voor ‘Sportvrijwilliger van het Jaar’ in het zonnetje te zetten. Later op de avond werden de awards traditiegetrouw aan de sportkampioenen uitgereikt door burgemeester Aboutaleb en wethouder Adriaan Visser (Sport).
Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio