De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Meet the artists: ontmoeting met Bach!

(Foto: Hoflaankerk)
1 / 1
zoom out

ROTTERDAM - Inde concertserie "meet the artists" van Henk van Twillert, deze keer wel een heel bijzondere gast: J.S. Bach in de 21e eeuw. Henk van Twillert en Dick Duijst brengen een concert, waar de oude meester waarschijnlijk geweldig content mee zou zijn geweest!

Henk van Twillert en Dick Duijst zijn beide virtuose musici. Henk op saxofoons (hij richtte ooit het Amsterdam Saxofoon Kwartet op) en Dick Duijst op het orgel brengen "transcripties", een werk van Chiel Meijering, dat helemaal geinspirteerd is op muziek van Bach. Daarnaast zullen zij verder met andere musici uit Rotterdam op deze en andere klassieke thema's improviseren. Dit is het tweede concert van de serie "Meet the artists", waain later in het seizoen Thijs van Leer, Daniel Wayenberg en Daisy Correia als gast zullen optreden. Elk concert is een relevatie op zich. Een stukje virtuositeit, geboren uit virtuositeit en creativiteit. 

Het concert is een initiatief van Henk van Twillert in samenwerking met de Stichting Stadsherstel uit Amsterdam en de Stichting MUZIKC uit Rotterdam.

Het concert op vrijdag 26 october begint om 20:00 in Centrum Pro Rege, Oudedijk 113 in Kralingen. Het gebwou is gemakkelijk te bereiken met de metro (halte Voorschoterlaan of Gerdesiaweg).

Kaarten
Kaarten kunt u bestellen via: kaarten@proregekralingen.nl of telefonisch: 0104527860. Ze zijn ook te koop bij boekhandel Amesz aan de Voorschoterlaan, bladmuziek van der Heijde bij Donner/Selexyz en in Centrum Pro Rege.

Kinderen tot 16 jaar kunnen gratis naar binnen, anderen betalen € 17.50. Bij aankomst wordt u verwelkomd door de musici met koffie en gebak, gesponsord door taartenwinkel.nl Na afloop kunt u gezellig met elkaar en de musici de avond bespreken.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 25 oktober 2012


Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio