De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Vrijmarkt met Oranjefeest in Liskwartier

1 / 1
zoom out

ROTTERDAM - Koninginnedag wordt komende maandag traditioneel uitbundig gevierd in het Rotterdamse Liskwartier. Speciaal voor de Liskids uit de buurt is er een feestprogramma opgesteld met activiteiten op het festivalterrein aan de Berkelselaan, de Bieslandstraat en op het Lisplein.

Van 12.00 tot 18.00 uur wordt er een vrijmarkt gehouden, met onder meer een poffertjeskraam, suikerspinnenverkoop, kinderschmink en een hockeyclinic.

Bij de Bergsingelkerk is het om 11.00 uur verzamelen voor de fiets-versierwedstrijd 'Pimp je Fiets', om 11.45 uur gevolgd door een luidruchtige Luilakfietstocht naar het Lisplein. Het festivalterrein krijgt om 12.00 uur hoog bezoek van een gelegenheids-koningin voor de officiële start van de festiviteiten. Van 14.30 tot 15.30 uur is er een open podium voor lokaal showtalent. Tussendoor is er muziek van Joecha, Kicks en Spuit 11.

Dichtbij.nl heeft speciaal voor Koninginnedag een Oranjekaart gemaakt. Hierop zijn alle evenementen tijdens Koninginnedag te vinden. Heb jij tips voor de kaart? Mail deze naar oranje@dichtbij.nl of volg @oranjedichtbij op Twitter.


De Oranjekaart weergeven op een grotere kaart


Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio