De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Zomeractie Piekfijn Kringloopwinkels

(Foto: Fred Marree)
1 / 2
zoom out

ROTTERDAM - Duurzaam omgaan met grondstoffen door hergebruik is deze maand wel heel aantrekkelijk in de vier Rotterdamse Piekfijn kringloopwinkels. Niet alleen voordelig shoppen, maar ook nog een kans op een dagje gratis naar Diergaarde Blijdorp met het gezin of samen met opa en oma of met vriend of vriendin of met de buren of met iemand anders.

Zomeractie
In de vier Piekfijnwinkels is het voordelig shoppen met een ruim assortiment aan gebruikte spullen. Iedere klant krijgt deze maand bij elke aankoop van minstens 10 euro een actiekaart. Alle klanten met een actiekaart dingen mee naar de Piekfijn zomerprijs van vier toegangskaarten voor Diergaarde Blijdorp. In de week van 5 augustus worden de winnaars van iedere winkel bekend gemaakt. In de Piekfijnwinkels kunnen ze er meer over vertellen.

Hergebruik

Vaak zijn spullen die overbodig zijn nog goed bruikbaar. Daarom horen deze artikelen zeker niet thuis bij het afval, zij verdienen een tweede leven. Bij de Rotterdamse milieuparken worden bruikbare spullen voor hergebruik ingenomen.

Ophalen
Ook is het mogelijk voor Rotterdammers om meubels, kleding, computers en andere spullen die nog geschikt zijn voor hergebruik op te laten halen. Zo ga je duurzaam met je spullen
Nadat de ingenomen goederen zijn schoongemaakt en eventueel kleine reparaties zijn uitgevoerd, worden ze verkocht bij de Piekfijn kringloopwinkels.Dat is beter voor het milieu en er worden minder grondstoffen gebruikt. Bovendien is het nog voordeliger ook.

Piekfijn
Adressen en openingstijden van de Piekfijn Kringloopwinkels vind je op rotterdam.nl/piekfijn.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 09 juli 2013


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio