De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Beelden inbreker 2e Hogebanweg in Opsporing Verzocht

1 / 1
zoom out

ROTTERDAM - Het tv-programma Opsporing Verzocht toont dinsdag de beelden van een man die met een gestolen bankpas pinde bij een tankstation aan de Tjalklaan. De bankpas werd gestolen in de nacht van 15 op 16 februari uit een woning aan de 2e Hogenbanweg.

Die nacht vond tussen 01.00 uur en 03.00 uur een inbraak plaats in een woning aan de 2e Hogenbanweg in Rotterdam. Hierbij werden diverse goederen uit de woning gestolen, waaronder een bankpas.

Diezelfde nacht is er omstreeks 03.15 uur met deze gestolen bankpas een aanzienlijk geldbedrag gepind bij twee verschillende geldautomaten aan de Burgemeester Baumannlaan. Een paar uur later, rond 05.50 uur, heeft een nog onbekende man gepind met dezelfde gestolen bankpas bij een tankstation aan de Tjalklaan. Deze man is op camerabeelden te zien.

Signalement verdachte
Een blanke man tussen de 40 en 50 jaar oud. Hij heeft een normaal postuur en droeg die dag een donkere lederen jas, een donkere trainingbroek met grijze bies en een donkere pet met witte opdruk. In zijn rechteroor droeg de man een oorbel.

Uitzending
Opsporing Verzocht wordt op dinsdag 24 april om 21.30 uur uitgezonden op Nederland 1. De herhaling is op woensdag 25 april om 11.15 uur op Nederland 2.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio