De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Mora, meer dan een lekker toetje!

Mora 1 (Foto: Dierenopvang Rijnmond)
1 / 2
zoom out
ROTTERDAM - Net als bij mensen ook bij dieren wordt het gedrag bepaald bij wat ze hebben meegemaakt in het verleden. Dat te corrigeren, maar het is altijd een kwestie van tijd en inzet om een goed resultaat te behalen. Vooral bij honden is het zaak een ervaren eigenaar te vinden om alles weer in goede banen te krijgen.
Mora, een ietwat stevige dame van 5 jaar. Ze is zwervend aangetroffen, uit haar chip gegevens weten we wie de eigenaar was, dat liep op niets uit de telefoon was afgesloten. We hebben een brief gestuurd dat Mora bij ons verblijft en heel erg graag en snel terug naar huis wil. Uiteindelijk is de Dieren politie langs geweest omdat elke reactie uit bleef. Bleek dat haar eigenaresse was overleden. De partner met wie ze samenwoonde is vertrokken zonder Mora. Ze werd zo nu en dan uitgelaten door een vriend.

Mora is heel sociaal naar mensen, dat wel, maar waakt zodra ze een omgeving eigen heeft gemaakt. Ze kan absoluut niet met andere honden. We zoeken een plek waar haar karakter als werkhond tot zijn recht komt. Een terrein waar ze kan waken en ‘haar’ eigen mensen kan beschermen. Zonder andere huisdieren en zonder al te veel prikkels, maar waar ze wel genoeg aandacht krijgt. Heb jij de ideale plek voor Mora? Voor meer informatie, neem contact met ons op, telefoon 088-34 37 112 (locatie Rotterdam) of kijk eens op onze website https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/, tot ziens.

Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio