De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Does wil graag een herkansing!

Does 1 (Foto: Dierenopvang Rijnmond)
1 / 3
zoom out
ROTTERDAM - Jammer genoeg heb je geen 100% succes met een plaatsing, soms na een paar jaar komt een dier terug in het asiel. De redenen zijn uiteen lopend. Soms is het de eigenaar, soms zijn het de omstandigheden. Wij geloven, maakt niet uit waarom, dat elk dier een tweede kans verdient.
Does, een kruising Shih-Tzu van 7 jaar. Ze is na drie jaar weer terug bij ons. Er is gebleken dat de huidige situatie niet de juiste meer bleek voor Does. Het is een vrolijke, actieve dame die graag wandelt. Als je haar kennel binnen stapt, wil ze het liefst direct naar buiten. Een aai over haar bol vindt ze fijn maar het buiten spelen nog fijner. Ze heeft samengewoond met een aantal andere kleine hondjes en dat ging goed. Aan de lijn loopt ze lekker door en negeert de meeste prikkels buiten. Met kinderen kan ze goed overweg.

Does was gewend om alleen te zijn, al was dat samen met een andere hond. Autorijden vind ze ook geen probleem. Does krijgt speciale voeding tegen blaasgruis, verder is ze medisch in orde mits ze zich aan het dieet houdt. Schrikt dat laatste je niet af, dieetvoer is net zo duur als goed kwaliteit voer van de bekende merken. Heb je de ervaring om Does goed op te vangen? Kom dan eens kennis maken met deze dame. Voor meer informatie, neem contact met ons op, telefoon 088-34 37 112 (locatie Rotterdam) of kijk eens op onze website https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/, tot ziens.

Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio