De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Gezellig huishouden gezocht voor leuke kater.

Rembo 1 (Foto: Roelof de Vries)
1 / 3
zoom out
ROTTERDAM - Aan het gedrag van een dier kan je zien of het goed of slecht behandeld is. Gelukkig zijn de meeste dieren hanteerbaar en gezond bij binnenkomst. Ook in het geval van een groepje katten die onlangs zijn opgevangen. Waaronder Rembo, een leuke kater past in elk huishouden.
Rembo, een kater van 1½ jaar komt uit een groep van 9 katten. De eigenaar heeft door omstandigheden (een woningbrand) afstand moeten doen. Vaak zie je bij grote groepen niet altijd genoeg aandacht is voor een dier, gelukkig is dat in dit geval niet waar.

Katten zijn van oorsprong niet gewend om met andere katten samen te leven. Ze zijn daarom niet afhankelijk van andere katten voor hun voortbestaan. Katten hebben geleerd in groepen te leven, maar er zijn nog steeds grote verschillen tussen individuele katten. Sommige katten kunnen echt niet zonder een andere kat, andere blijven veel liever alleen. Een kat moet de kans hebben om zich terug te trekken zonder dat hij of zij andere katten tegenkomt. Katers hebben meer ruimte nodig dan poezen.

Rembo is een heel aanhankelijke kat, en is kinderen gewend. Hij is zindelijk en makkelijk hanteerbaar. Niet onbelangrijk voor mensen zonder tuin, het is een binnenkat. Een appartement bij een leuk gezin is voldoende. Heb jij een gezellig plekje voor deze leuke man? Kom dan eens langs voor een kennismaking. Voor meer informatie, neem contact met ons op, telefoon 088-34 37 112 (locatie Rotterdam) of kijk eens op onze website https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/, tot ziens.

Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio