De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Dam viert driejarig bestaan

Dam viert driejarig bestaan (Foto: Dam evenement)
1 / 1
zoom out
ROTTERDAM - Dam - Rotterdams geld - viert zijn driejarig bestaan met een feest. Rekeninghouders en publiek nodigen we uit. In drie jaar groeide het lokale handelsplatform uit tot het meest invloedrijke circulair geldsysteem van Nederland.
Dam Jaarfeest zaterdag 9 juli 2016 in het Park bij de Euromast

Dam - Rotterdams geld - viert zijn driejarig bestaan met een feest. Rekeninghouders en publiek zijn uitgenodigd. In drie jaar groeide het lokale handelsplatform uit tot het meest invloedrijke circulair geldsysteem van Nederland. Dam organiseert met regelmaat activiteiten om het contact tussen rekeninghouders onderling en geïnteresseerden te bevorderen.

Zaterdag 9 juli toost Dam op de resultaten tot nu toe en de ambities voor de toekomst. U bent te gast bij rekeninghouder (in jargon: Dam’mer) Het Koetshuis in het Park bij de Euromast. Drankjes kunnen worden betaald in Dam.

Waarom Dam?
In aanvulling op de Euro komen er vele andere geldsystemen op, zo verwacht Dam. Zwitserland (WIR) en Sardinië (Sardex) zijn twee grote. In ons land is Noppes al 25 jaar actief in Amsterdam. Dam ambieert één van betere systemen te zijn in die diversiteit.

Met elkaar vormen de andere geldsystemen een stevig wordend tegengeluid op de routines van de Euro, het monopolie van commerciële banken en hun manier van geld creëren.

Samenwerkingen
Dam zit, als Rotterdams geld, steeds vaker bij Rotterdamse organisaties aan tafel om samenwerking te onderzoeken. Het oplossen van problemen, die de euro laat liggen, staat hierbij meestal centraal. 

Dam’mers betalen hun producten en diensten in Dam. Zo ook tijdens het jaarfeest. U bent te gast bij rekeninghouder Het Koetshuis, in het Park bij de Euromast. Bent u geïnteresseerd in circulaire geldsystemen of wilt u horen over Rotterdams geld, dan bent u van harte welkom vanaf 15.00u tot 18.00u in het Koetshuis, Baden Powellaan 20. Een Damrekening is geopend binnen een minuut. Dit geldt voor particuliere én zakelijke gasten. 


Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 07 juli 2016


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio