De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Botero. Celebrate Life!

First Lady (Foto: Fernando Botero)
1 / 1
zoom out
ROTTERDAM - In de tentoonstelling ‘Botero, Celebrate Life!’ wordt de zomer gevierd in de Kunsthal. Grote schilderijen, sculpturen en tekeningen staan letterlijk bol van het Latijns-Amerikaanse leven. Kom kijken hoe Fernando Botero een magische wereld schept vol circusartiesten, muzikanten en heiligen.

Met de Kijk & Doe-speurtocht die bij elk onderdeel in de tentoonstelling te vinden is kunnen kinderen tussen de 4 en 8 jaar speuren, ontdekken, associëren en leren. Zo wordt je uitgedaagd een eigen verhaal bij een schilderij te verzinnen, te speuren naar voorwerpen in de schilderijen en de verschillen te zoeken. Spelenderwijs kennismaken met verschillende manieren waarop naar kunst gekeken kan worden.

In het KunsthalLAB kunnen kinderen deze zomer een eigen kunstwerk maken of worden! Laat je inspireren door de indrukwekkende schilderijen van Fernando Botero om je te verkleden en in een eigen schilderij te stappen. De enorme ‘Caballo’ (het paard) is de inspiratie voor het kleien van een eigen paard en je kan grote kleurplaten vullen met volume in vrolijke Botero-kleuren.

Elke zondag is er het TheaterLAB om 14:00, voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud. Kom met Camie het leven vieren en zwieren. Je gaat verkleden, spelen en dansen. Schep je eigen verhaal die misschien wel net zo magisch is als de wereld van Botero.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 30 juni 2016


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio