De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Ex-moederpoes zoekt rust!

Pinkeltje 1 (Foto: Roelof de Vries)
1 / 3
zoom out
ROTTERDAM - Pinkeltje is een van de drachtige poezen die hoogzwanger binnen kwam. Resultaat van de zomer, waar zwangere poezen en kittens massaal arriveren. De kittens zijn snel geplaatst, maar dan hebben we nog altijd de moederpoes die ook een plekje zoekt.
Pinkeltje, een poes van 4 jaar. Ze was hoogzwanger toen ze gevonden werd, en heeft in een gastgezin 4 mooie, gezonde kittens op de wereld gezet. De kittens zijn geplaatst en is Pinkeltje gesteriliseerd. Tijd dat zij ook een nieuw thuis en rust vindt.

Pinkeltje is wel een beetje pittig, maar komt ook lekker op je schoot zitten, dus een dame die niet weet wat ze wil. Als een echte Rotterdamse is ze heel vocaal, en verteld je de waarheid recht voor je raap. Pinkeltje geniet van aandacht en komt naar je toe als je haar naam roept. Kinderen en andere huisdieren zijn geen goed idee. Ze heeft alle aandacht liever voor zichzelf, en geef haar eens ongelijk.

We zoeken een huis met tuin waar ze haar energie goed kwijt kan, om vervolgens zich lekker te laten verwennen door jou. Ze heeft de energie van een jonge poes, en wat is leuker een wandeling te maken en ‘haar’ tuin te beschermen. Heb je de ideale plek voor haar? Kom dan eens langs voor een goed gesprek met Pinkeltje. Voor meer informatie, neem contact met ons op, telefoon 088-34 37 112 (locatie Rotterdam) of kijk eens op onze website https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/, tot ziens.

Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio