De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Coöperatie Het Koelhuis krijgt 516 zonnepanelen via Bluehome

Coöperatie Het Koelhuis krijgt 516 zonnepanelen via Bluehome
OUD BEIJERLAND - Coöperatie het Koelhuis heeft op 29 maart 2016 opdracht gegeven aan Bluehome in Oud-Beijerland voor het plaatsen van 516 zonnepanelen. Hiermee wordt een totaal van 150000kWh opgewekt wat neerkomt op 43 huishoudens per jaar. Met de aanschaf voorziet Coöperatie het Koelhuis in hun eigen stroombehoefte en worden zij het eerste energie neutrale koelhuis van Nederland.

Voorjaar bij Salon Backstage

Voorjaar bij Salon Backstage
ROTTERDAM - Het voorjaar hangt in de lucht! Ook bij Salon Backstage zijn de stylisten volop bezig met de nieuwste trends op gebied van hairfashion en kleur. Met de Fashion weeks in alle grote modesteden achter de rug, hebben we volop de catwalk trends kunnen vertalen naar de draagbare looks voor de komende zonnige seizoenen.

Zonnepanelen op de gereformeerde kerk in Den Bommel

Zonnepanelen op de gereformeerde kerk in Den Bommel
DEN BOMMEL - Bluehome, specialist in zonnepanelen, heeft onlangs een mooie opdracht voltooid: de gereformeerde kerk in Den Bommel is nu dankzij het bedrijf voorzien van zonnepanelen. Bluehome heeft de opdracht gekregen naar een voorselectie van verschillende lokale partijen. Het bestuur van de gereformeerde kerk heeft de prijs en kwaliteit afgewogen en Bluehome uit Oud Beijerland de opdracht verstrekt.

Kwaliteitscateraar OSP viert 15-jarig jubileum

Kwaliteitscateraar OSP viert 15-jarig jubileum
ROTTERDAM - OSP Zakelijke Horeca viert in februari haar 15-jarig jubileum. De kwaliteitscateraar is uitgegroeid tot een belangrijk en vooruitstrevend bedrijf binnen de horecasector. De sterke positie in de branche is te danken aan de kracht én DNA van het bedrijf: een groene, duurzame productselectie die steeds belangrijker wordt voor de maatschappij. Naast smaak en inspiratie zijn de pijlers 100% natuurlijk, biologisch & regionaal essentieel voor de kwaliteitscateraar. Mede-eigenaar Marcel Gerritsen vertelt: “We volgen de food-trends op de voet en laten ons graag inspireren door nieuwe...

Sociale Dienst

ROTTERDAM - Sociale Dienst maakt veel fouten

Minder strenge boetes voor uitkeringsfraude

Minder strenge boetes voor uitkeringsfraude
ROTTERDAM - NIDA Rotterdam wil dat er gekeken wordt naar de mogelijkheid om boetes voor uitkeringsfraude minder streng te laten zijn: de partij wil dat er naar de individuele situatie van de betrokkene wordt gekeken. Dit ondanks dat er nog behoorlijk wat boetes geïncasseerd moeten worden.

BTV reageert op ontwerp bestemmingsplan Rotterdam the Hague Airport

BTV reageert op ontwerp bestemmingsplan Rotterdam the Hague Airport
ROTTERDAM - De vereniging Bewoners tegen Vliegtuigoverlast BTV heeft zijn zienswijzen aan de gemeente Rotterdam kenbaar gemaakt op het ontwerp bestemmingsplan Rotterdam The Hague Airport (RTHA), het ontwerp bestemmingsplan Parapluherziening geluidszone RTHA, en de planMilieuEffectRapportage RTHA, hierna te noemen planMER

Olie bezorgt haven Rotterdam recordoverslag

Olie bezorgt haven Rotterdam recordoverslag
ROTTERDAM - De Rotterdamse haven heeft vorig jaar meer goederen overgeslagen dan ooit te voren. De overslag groeide met 4,9 procent naar ruim 466 miljoen ton. De haven dankt het sterke resultaat voornamelijk aan de toegenomen oliehandel. Wat betreft containers vallen de prestaties van Rotterdam tegen, blijkt uit cijfers die het Havenbedrijf Rotterdam vrijdag heeft gepubliceerd.

Haventopman positief over overleg met bonden

Haventopman positief over overleg met bonden
ROTTERDAM - Haventopman Allard Castelein heeft goede hoop dat de vakbonden in de Rotterdamse haven voorlopig niet meer gaan staken. De president-directeur van het havenbedrijf zei vrijdag dat er inmiddels weer sprake is van ,,constructief overleg''.

Noah Rotterdam beste cocktailbar van Nederland

Noah Rotterdam beste cocktailbar van Nederland
ROTTERDAM - Sterbarkeepers Hani Asfdaai en Erikson Almeida Lima hadden met de oprichting van de Rotterdamse cocktailbar Noah één doel: binnen een jaar de beste van Nederland worden. En na maanden keihard werken is dit gelukt: afgelopen maandag namen zij tijdens het Mystiek cocktail-gala voor professionals de Gouden Strik in ontvangst.

Transactie Leerlooierstraat Ridderkerk

Transactie Leerlooierstraat Ridderkerk
ROTTERDAM - Kwint Groep huurt sinds 1 december jl. ca. 1.200 m² bedrijfsruimte en ca. 600 m² buitenterrein gelegen aan de Leerlooierstraat 3 te Ridderkerk op bedrijventerrein “Donkersloot Noord”. Kwint Groep onderscheidt zich al 130 jaar op het gebied van hijs- en hefmiddelen voor onder andere utiliteitsbouw, industrie, transport en off- shore. Molenaar Bedrijfshuisvesting bracht deze transactie namens een particuliere belegger tot stand.

Record mammoettankers voor haven Rotterdam

Record mammoettankers voor haven Rotterdam
ROTTERDAM - De Rotterdamse haven heeft afgelopen jaar een recordaantal mammoettankers met stookolie verwelkomd. Dat heeft het havenbedrijf maandag bekendgemaakt.

Eindejaarsverkoop bij Piekfijn

Eindejaarsverkoop bij Piekfijn
ROTTERDAM - De tweedehands winkels van Piekfijn in Rotterdam en Hoogvliet sluiten het jaar feestelijk af met een grote eindejaarsverkoop, waarbij je 20% korting krijgt op de meeste spullen die de warenhuizen verkopen.

Datageneratie vergeet toekomstig succes te oogsten

ROTTERDAM - In hun eerste, kritische levensfase, laten bedrijven jonger dan vijf jaar het na om concurrentievoordeel te oogsten uit de schat aan informatie waarover zij beschikken. Pas aan het eind van hun eerste product- of dienstenlevenscyclus, ontdekken de jongste ondernemingen de meerwaarde die hun informatie hen biedt, blijkt uit onderzoek van informatiemanager Iron Mountain en adviesbureau PwC. De overlevingskansen van start-ups kunnen beter, hun groei kan veel sneller. ´Investeerders zouden van goed informatiemanagement een vereiste moeten maken en data driven marketing een voorwaard...

Rotterdam gaat dierproefvrij inkopen

ROTTERDAM - De gemeente Rotterdam heeft het inkoop- en aanbestedingsbeleid aangescherpt: er gaat vanaf nu zoveel mogelijk 'dierproefvrij' worden ingekocht. Daarmee wil de gemeente het algemene dierenwelzijn binnen de gemeente vergroten.

Havenwerkers niet blij: mogelijk opnieuw stakingen [update]

Havenwerkers niet blij: mogelijk opnieuw stakingen [update]
ROTTERDAM - [update: 13.23 uur] Honderden havenwerkers hebben donderdag tegen het eindbod van werkgevers in de haven gestemd. Mogelijk volgen er daarom opnieuw acties en stakingen.

Nieuw groeikapitaal biedt circulair ondernemer Milgro internationale doorbraak

Nieuw groeikapitaal biedt circulair ondernemer Milgro internationale doorbraak
ROTTERDAM - Maarten Struijvenberg, wethouder Werkgelegenheid en Economie van de gemeente Rotterdam, maakte vandaag op het kantoor van Rotterdam Partners de nieuwste investering van Rabobank Regio Den Haag en InnovationQuarter bekend. Milgro, een integrale dienstverlener voor het beheersen van afvalstromen en duurzaam grondstoffenmanagement, zet het extra groeikapitaal in voor verdere internationale expansie. Laurens Groen, CEO bij het Rotterdamse Milgro, is blij met deze financiële impuls: “De nieuwe investering stelt ons bedrijf in staat om internationaal verder op te schalen, in producton...

Odfjell test nieuwe stoomketels

Odfjell test nieuwe stoomketels
ROTTERDAM - Inwoners van Rijnmond in de directe nabijheid van Odfjell Terminals (Rotterdam) B.V. kunnen op donderdag 17 december mogelijk geluidsoverlast ondervinden van de veiligheidstest van twee stoomketels. De test zal plaatsvinden onder toezicht van Lloyd’s Register (“Stoomwezen”). Odfjell hoopt dat de overlast tot het minimum beperkt blijft.

Vrijwilligers Voedselbank pakken 8.000 kerstpakketten in

Vrijwilligers Voedselbank pakken 8.000 kerstpakketten in
ROTTERDAM - Vrijwilligers van de voedselbank in Rotterdam gaan maandag en dinsdag aan de slag om ruim 8000 kerstpakketten in te pakken voor gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank.

Haaien in Koopgoot

Haaien in Koopgoot
ROTTERDAM - Vanmiddag opent DJ en acteur Ruud Feltkamp de nieuwe ASUS winkel in de Beurstraverse. De etalage van deze Pop-Up Store is een mega-beeldscherm waar haaien zwemmen die reageren op de voorbijgangers.
Plaats je eigen zakelijk nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio