De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Allround Haarwerken verzorgt haarwerken die niet van echt te onderscheiden zijn

1 / 4
zoom out

ROTTERDAM - Bemerkt u dat uw haar erg dun wordt, heeft u last van haaruitval of kaalheid of moet u binnenkort een medische behandeling ondergaan die kaalheid met zich mee kan brengen? Allround Haarwerken in Rotterdam biedt de oplossing met een niet van echt te onderscheiden haarwerk van ongekend hoge kwaliteit en met optimaal draagcomfort.

Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring is het team van Allround Haarwerken onder leiding van Diana Paul en Hans Roodbeen een van de drie haarwerkspecialisten van Nederland. De technieken om een prachtig ogend haarwerk tot op de millimeter nauwkeurig aan te meten zijn zo geperfectioneerd dat het haarwerk niet van echt te onderscheiden is. Hans Roodbeen illustreert in eigen atelier de fijne Zwitserse tule vervaardigde mallen waar het echte haar, stuk voor stuk in geknoopt wordt. De fabriek die de ragfijne tule levert staat in Zwitserland en levert aan erkende specialisten over de hele wereld. Het echte haar komt uit Europa, maar ook Aziatisch- of kroeshaar wordt naar Rotterdam gebracht en in het atelier van Allround Haarwerken zorgvuldig bewaard voor gebruik in de haarwerken.

De haarwerken van Allround Haarwerken zijn niet van echt haar te onderscheiden en bieden een ongekend hoog draagcomfort. U kunt er mee douchen, zwemmen, sporten, het kleuren, knippen en föhnen en met het juiste onderhoud gaat het haarwerk zeer lang mee. Bij elke klant wordt er in de rustige sfeer in een van de privésalons besproken wat de wensen zijn. Vervolgens wordt er een op u persoonlijk afgestemd haarwerk gemaakt. Als u dat wenst komen de specialisten van Allround Haarwerken ook aan huis om de mogelijkheden te bespreken. Onderhoud en eventuele reparaties worden ook aan huis uitgevoerd. 

Mensen uit de hele regio, maar ook uit Groningen en zelfs van de Waddeneilanden komen naar Allround Haarwerken. Dat is waar ze het voor doen vertelt Diana Paul Ze kunnen zoveel betekenen om mensen hun eigenwaarde terug te geven en dat vinden ze bij allround Haarwerken prachtig. Om deze reden zullen ze altijd scherp geprijsd blijven en voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen.

Allround Haarwerken is aangesloten bij de het Top Haarwerkers Gilde Nederland en wordt jaarlijks getoetst door de Stichting Erkenningsregelingen Medische Hulpmiddelen (S.E.M.H). Dit keurmerk wordt geëist door zorgverzekeraars en voorschrijvers en elk jaar weer voldoet Allround Haarwerken aan de strenge criteria van de stichtingen. 

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

Allround Haarwerken
Goudesingel 101
3031 EE Rotterdam
Tel.: 010-4123939
info@allroundhaarwerken.nl
www.allroundhaarwerken.nl


-ADVERTORIAL-

 


Plaats je eigen zorgnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio