De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Veel Rotterdammers betalen te veel voor taxirit naar Schiphol

Veel Rotterdammers betalen te veel voor taxirit naar Schiphol
ROTTERDAM - Begin je vakantie niet met een dure uitglijder. De meerderheid van de reizigers betaalt flink te veel voor een taxirit vanuit Rotterdam naar Schiphol. Door de taxiprijzen naar de luchthaven van verschillende aanbieders te vergelijken, kun je ongeveer 50 procent goedkoper uitkomen. ‘Dat is een snelle besparing. Zo kun je je vakantiegeld ook echt in de vakantie aan leukere dingen besteden’, zegt Paul Pietersen van taxi vergelijkingssite Gogido.

Start Aapjeskooi peuter/kleutergym in Rotterdam!

Start Aapjeskooi peuter/kleutergym in Rotterdam!
ROTTERDAM - In juni 2017 start Stichting Aapjeskooi met gymlessen voor de allerkleinsten in Rotterdam Noord. Honderden kinderen genieten elke week al van de fantasierijke en uitdagende lessen in Amsterdam, Utrecht en de Bollenstreek. Nu kunnen ook de Rotterdamse dreumesen, peuters en kleuters de lessen gaan ervaren.

Het bizarre leven van een maffiameid

Het bizarre leven van een maffiameid
ROTTERDAM - De Rotterdamse 'maffiameid' Nina L. signeert zaterdag 27 mei vanaf 13.00 uur in Boekhandel Snoek aan de Meent het boek over haar bizarre leven !

Ruim 2.000 Rotterdamse kinderen leggen vandaag hun eerste fietsexamen af

Ruim 2.000 Rotterdamse kinderen leggen vandaag hun eerste fietsexamen af
ROTTERDAM - Vandaag heeft wethouder Joost Eerdmans (o.a. veiligheid) het startsein gegeven voor het Praktisch Verkeersexamen in Rotterdam. Gedurende anderhalve maand gaan ruim 2.000 leerlingen van de basisscholen het fietsexamen afleggen. Vandaag zijn de eerste kinderen gestart.

Privé teken- of schilderles

Privé teken- of schilderles
ROTTERDAM - Veel mensen vinden het fijn om individueel tekenles of schilderles te krijgen en zodoende specifieke aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling. Dit kan een eenmalige privé les zijn over een bepaald onderwerp of een bepaalde techniek ofwel in de vorm van regelmatig terugkerende sessies. Adrian Poke is een academie docent die goed kan analyseren u opnieuw kan inspireren en of motiveren

Proeven, luisteren en kijken tijdens Verstival in de Markthal

ROTTERDAM - Bezoek Verstival in de Markthal tijdens Stadsfestival op z’n Rotterdams.Een extra lang weekend vol heerlijk eten en vers talent. Van 25 mei tot en met 28 mei staat de Markthal in het teken van kunst, cultuur en lekker eten tijdens Verstival.

Churandy Martina opent pop-up store ESET in hartje Rotterdam

ROTTERDAM - IT-beveiliger ESET opent op 26 mei in Rotterdam een pop-up store. Consumenten kunnen daar gratis hun computer, smartphone of tablet laten ontdoen van eventuele virussen. Het ESET Meetingpoint aan de Korte Lijnbaan 22 wordt vrijdag om 15.00 uur geopend door atleet Churandy Martina. De sprinter is het boegbeeld van het in Sliedrecht gevestigde beveiligingsbedrijf.

Senior en student zijn een ideale match

Senior en student zijn een ideale match
ROTTERDAM - Veel ouderen kunnen wel wat gezelligheid en praktische ondersteuning gebruiken. Stichting SeniorenStudent koppelt senioren aan een student voor hulp en voor de gezelligheid.

Studenten organiseren Twee Heuvels Run in park de Twee Heuvels

Studenten organiseren Twee Heuvels Run in park de Twee Heuvels
ROTTERDAM - Op 3 juni 2017 zal de eerste editie van de Twee Heuvels run plaatsvinden in het gelijknamige park de Twee Heuvels in IJsselmonde. De run wordt georganiseerd door studenten van de Hogeschool Rotterdam i.s.m. Rotterdam Atletiek. Een obstacle run is een run waarbij de loper verschillende hindernissen moet overwinnen om te finishen. Het thema van deze run is: ‘Ren voor en door het park!’ De run is namelijk een reactie op plannen van de gemeente om het park opnieuw in te richten.

Roodkapje De Musical Oude Luxor Theater, Rotterdam

Roodkapje De Musical Oude Luxor Theater, Rotterdam
ROTTERDAM - De nieuwe sprookjesmusical van Van Hoorne Entertainment, Roodkapje De Musical is opnieuw een heerlijke familievoorstelling voor jong en oud. Op zondag 11 juni is het weer feest in Oude Luxor Theater in Rotterdam. De vegetarische wolf Gerrit (Michael van Hoorne) en zijn gemene vrouw Tina (Sandra Dijkstra) staan garant voor hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen bezorgen.

Hoge score voor leerlingen OBS De Meridiaan

ROTTERDAM - Vorige week werden de cito-resultaten van alle leerlingen bekend die hebben meegedaan aan de centrale eindtoets. Ook de leerlingen van De Meridiaan wachtten in spanning af welke scores er uit de envelop zouden komen. Met een gemiddelde score van 538,4 mogen de leerlingen meer dan trots zijn op hun behaalde resultaat. Dit is namelijk 2,9 punt hoger dan het landelijk gemiddelde van 535,6.

Houd jij van zingen........??

Houd jij van zingen........??
ROTTERDAM - .......en wil je samen met ons, Barbershop Chorus Sound Waves, in een dag een song van Norah Jones in vierstemmig acapella leren ?

Coen Moulijn Memorial Cup 2017: Albeda Sport College begeleidt ruim 1.000 talentvolle jonge F-spelers!

Coen Moulijn Memorial Cup 2017:  Albeda Sport College begeleidt ruim 1.000 talentvolle jonge F-spelers!
ROTTERDAM - Zaterdag 20 mei begeleiden 40 studenten van het Albeda Sport College ruim 1.000 jonge talentvolle F-spelers tijdens de Coen Moulijn Memorial Cup 2017 op Varkenoord.

Living Voices in de Stad: Schouwburgplein

Living Voices in de Stad: Schouwburgplein
ROTTERDAM - Op zondag 21 mei gaan Living Voices Bauwien van der Meer en Jacques de Faber met elkaar in duet op het Schouwburgplein.

Geen geld voor een nieuwe pc? Die oude kan nog best lang mee!

ROTTERDAM - Op 7 en 14 Juni, vanaf 10 uur 's ochtends, zal in het Prachthuis in Overschie een cursus "Linux voor beginners" plaatsvinden.De cursus is bedoeld voor gewone gebruikers die nog een verouderde versie van Windows (Bijvoorbeeld XP, Vista of 7) op de computer hebben. Deze systemen worden nu niet meer ondersteund en bevatten inmiddels een aantal veiligheids risicos.

Lee Towers en Leo Beenhakker bij presentatie in Boekhandel Snoek

Lee Towers en Leo Beenhakker bij presentatie in Boekhandel Snoek
ROTTERDAM - Lee Towers,Leo Beenhakker Ben Wijnstekers, André Stafleu,Carlo de Leeuw,Peter Houtman en vele anderen zullen vrijdag 19 mei van de partij zijn bij de feestelijke presentatie van Coolsingel! Feyenoord Kampioen 2016-2017.U bent vanaf 16.00 uur van harte welkom in Boekhandel Snoek

Presentatie Tanja Helderman in Boekhandel Snoek

Presentatie Tanja Helderman in Boekhandel Snoek
ROTTERDAM - Op zondag 21 mei 2017 is Boekhandel Snoek de locatie voor de lancering van een poëziedebuut .Dichteres Tanja Helderman presenteert dan haar bundel Over Leven ! De Rotterdamse werkt als logopediste bij de Koninklijke Auris Groep . U bent van harte welkom aan de Meent 126 Rotterdam .

Wildlife Film Festival Rotterdam maakt eerste films bekend

Wildlife Film Festival Rotterdam maakt eerste films bekend
ROTTERDAM - De eerste namen van de derde editie van het Wildlife Film Festival Rotterdam in filmtheater Cinerama Rotterdam zijn bekend. Van 26 tot en met 29 oktober toont het Rotterdamse natuurfilmfestival de wondere wereld van de natuur op het witte doek. Vier dagen lang worden de beste en meest recente natuurdocumentaires uit binnen- en buitenland getoond. Bezoekers, jong en oud, kunnen genieten van maar liefst 80 topfilms.

Maak kennis met Fusion Buikdans op het Shimmy Shake Talent Carnival

Maak kennis met Fusion Buikdans op het Shimmy Shake Talent Carnival
ROTTERDAM - Op zondag 28 mei 2017 vindt het Shimmy Shake Talent Carnival plaats in Rotterdam waar nieuw fusion buikdans talent een podium krijgt. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de magische wereld van fusion buikdans met dansdemonstraties, talent shows en een sfeervolle bazaar.

Nieuwe opleiding Verzorgende-IG niveau 3 voor uitkeringsgerechtigden

Nieuwe opleiding Verzorgende-IG niveau 3 voor uitkeringsgerechtigden
ROTTERDAM - Maandag 15 mei jl. is bij het Albeda College een unieke samenwerking van start gegaan tussen het Albeda College, de gemeente Rotterdam en zorgorganisatie Laurens. Deze partijen hebben met elkaar in korte tijd een nieuwe opleiding Verzorgende-IG gevormd voor uitkeringsgerechtigden, die al een diploma hebben behaald op mbo niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn. Deze groep, bestaande uit 19 kandidaten van 27 jaar en ouder, krijgt de kans om een 2,5 jaar durende verkorte opleiding Verzorgende-IG niveau 3 te volgen in combinatie met werken in de zorg binnen zorgorganisatie Laurens.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio