De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

LK Bixie in Reuver

Lieke van Wijlick (Foto: M. Cuypers)
1 / 2
zoom out
ROERMOND - Op 26 maart 2017 organiseert HSV de Paardenvriend alweer een Limburgs Kampioenschap. Dit keer het LK Bixie. De wedstrijd vindt plaats in Hippisch Centrum De Vossenkuil, Bergerhofweg 2, Reuver. Om 9.00 uur wordt gestart met de springproeven, om 12.15 uur met de dressuurklasses. De dag eindigt rond 17.00 uur. De toegang is gratis en publiek is van harte welkom.
Lieke van Wijlick en Lieke Hendriks van de organiserende vereniging nemen deel aan het LK en zullen met hun pony’s zeker hun beste beentje(s) voor zetten.

De Bixie Vaardigheidsproeven zijn speciaal voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar die graag wedstrijden willen rijden, maar nog niet (helemaal) klaar zijn voor de reguliere klassen B-dressuur of B-springen. Door mee te doen aan de Bixie Vaardigheidsproeven raken kinderen op een leuke manier en spelenderwijs vertrouwd met de sport. Uitsluitend geselecteerde combinaties kunnen deelnemen aan de Bixie-kampioenschappen voor de regio Limburg in springen en/of dressuur. Nadere informatie op www.hsvdepaardenvriend.nl en/of de Facebookpagina van HSV de Paardenvriend.


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »