De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Kids Castle maakt doorstart

1 / 2
zoom out
ROERMOND - De Roermondse kinderopvangorganisatie Kids Castle heeft een doorstart gemaakt. Na het eerdere faillissement is Kids Castle in handen van een nieuwe eigenaar: stichting Kinderdiensten.

Stichting Kinderdiensten heeft de opvang van de circa 120 kinderen per direct gecontinueerd. Hierdoor is de kinderopvang geen dag gesloten geweest. De ouders zijn na de overname tijdens een informatieavond bijgepraat over de stand van zaken en de toekomstplannen. De dienstverlening van Kids Castle blijft ongewijzigd t/m 31 december.

Naamsbekendheid

Intussen bezint de stichting zich op maatregelen die Kids Castle weer financieel gezond moeten maken en is een nieuw aanbod voor 2013 in ontwikkeling. Bekend is al wel dat de naam Kids Castle blijft. Louise Joosten: “Dit omdat Kids Castle in Roermond grote bekendheid geniet als kinderopvangorganisatie. Bovendien is het een naam die kinderen aanspreekt. Wel krijgt het logo een opfrisbeurt zodat het beter past bij waar het  nieuwe Kids Castle voor staat: degelijke kinderopvang tegen een scherpe prijs.”

Kinderdiensten

Stichting Kinderdiensten is een organisatie die professionele opvang biedt aan kinderen van 0-13 jaar. Het is een zelfstandig functionerende stichting die gebruikmaakt van de kennis en ervaring van Spring Kinderopvang. Stichting Spring Kinderopvang biedt al bijna 40 jaar professionele opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar in de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg. Beide partijen maken tevens gebruik van hetzelfde Servicebureau, met ondersteunende diensten als klantenservice en financiële administratie.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de klantenservice van Kids Castle, via (0475) 32 99 92 of via e-mail: klantenservice@kidscastle.nl.

Reageer via Facebook
Schrijf mee
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »