De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Column Piet Poell: Business

Column Piet Poell: Business
ROERMOND - Datingsites, waag het gokje eens om je daar aan te melden. Elke vijf minuten krijg je een nieuwe vrouw op je bord, minnaressen aan de lopende band. Het hele land vol geile wijven. Twaalf per uur, 288 per dag, in één week meer dan tweeduizend neukgegadigden. Rust op uw lauweren en laat de zaligheid over u komen, gij fokstieren!

Zilver voor karateka Nordinjo Toonen

Zilver voor karateka Nordinjo Toonen
ROERMOND - Tijdens de Austrian Junior open wist Nordinjo Toonen van Karateteam Fudoshin Roermond in de klasse jongens 14-15 jaar -52 kg een zilveren medaille te behalen

Wetenschap: Jezus heeft niet bestaan

Wetenschap: Jezus heeft niet bestaan
ROERMOND - Het feit dat Jezus heeft bestaan als heilig en historisch figuur, is nog maar zelden betwist. Of het nu gaat over Christelijke, Joodse of Romeinse teksten, Jezus komt er overal wel in vol. Maar de wetenschap weerlegt nu dit feit door te zeggen dat Jezus eigenlijk niet eens heeft bestaan.

Column Piet Poell: Klusje

Column Piet Poell: Klusje
ROERMOND - Als terrorist leef je in onze westerse wereld in een paradijs! Ik bedoel niet die halfwassen pubers zoals in Londen laatst; een camionetje huren omdat ze geen degelijke vrachtwagen konden krijgen, wat een afgang! Nee, ik bedoel het professionele werk. Wat te zeggen van Venetië, Rome, Barcelona, Amsterdam? Hebt u die foto’s van het San Marcoplein gezien? Drommen, werkelijk opeengepakte drommen toeristen die het plein komen bezichtigen. Bezichtigen! Ze zien er geen klap van. Ze zien alleen die dociele druiloren die er door het reisbureau op uit gestuurd zijn om Venetië te bevolken ...

Goud voor karateka Jan Bruist

Goud voor karateka Jan Bruist
ROERMOND - Afgelopen weekend pakte Jan Bruist van Karateteam Fudoshin Roermond het goud tijdens de Ruhrgames in Hamm, Duitsland.

Instagram foto's van #roermond

Klik op de foto's om ze te vergroten.

Muzikaal Jaarafsluiting KRM

Muzikaal Jaarafsluiting KRM
ROERMOND - Op zondag 9 juli a.s. om 17.00 uur sluit het Koninklijk Roermonds Mannenkoor traditioneel het koorjaar af bij Mijnheerkens in Roermond. In een kort optreden zal een Limburgs repertoire worden gezongen bij de gedenkplaat en de Millenniumboom die het KRM daar in 2000 heeft geplaatst.

Column Piet Poell: Drugs

Column Piet Poell: Drugs
ROERMOND - Lachgas is geen geneesmiddel, maar een drug. Dus mag het vrijelijk verkocht worden. Marihuana is geen geneesmiddel, maar een drug, dus mag het vrijelijk verkocht worden. Zoek de verschillen.

De St. Josephrun: terug van weggeweest

De St. Josephrun: terug van weggeweest
ROERMOND - Twee jaar lang hebben de cliënten van Daelzicht uit Heel, hun lievelingsevenement moeten missen. Toen in 2013 de motorrun-organisatie in andere handen viel, viel het jaar daarna, na 26 mooie jaren, het doek voor de St. Josephrun. Maar gelukkig niet definitief! Het jaar 2017 bracht weer goede hoop! Op veler verzoek heeft Daelzicht de motorrunorganisatie van het eerste uur benaderd om dit mooie evenement opnieuw op te pakken, zodat de cliënten weer konden genieten van een geweldige toertocht door Midden Limburg in een zijspan.

‘Maandelijkse Fietstocht’, nieuwe activiteit Service Gilde Roermond

ROERMOND - Service Gilde Roermond organiseert op donderdag 15 juni een fietstocht van 2,5 uur. De fietstocht heeft als thema: ‘Huizen, hoeven en kastelen’. Deelname is gratis.

Column Piet Poell: Circus

Column Piet Poell: Circus
ROERMOND - Op Facebook komt een bericht langs, gedateerd 4 april 1885, over een ongelukkige knecht van abdij Lilbosch. Die knecht zat op de bok van een kar en mende het paard een spoorbrug tussen Sittard en Susteren over, toen het beest schrok van een naderende trein. Paard ervandoor, knecht van de kar, wiel over zijn kop en “de ongelukkige, een oppassend jongmensch, was terstond een lijk.” Kan het erger? Terstond een lijk? En nog wel oppassend?

Wachtlijsten gespecialiseerde ggz treffen vooral volwassenen met autisme

Wachtlijsten gespecialiseerde ggz treffen vooral volwassenen met autisme
ROERMOND - Zorgaanbieders en zorgverzekeraars moeten actie ondernemen om de wachtlijsten voor volwassenen met autisme in de gespecialiseerde ggz terug te dringen. Verwijzers zoals huisartsen en bedrijfsartsen moeten hun deskundigheid op het gebied van autisme vergroten.

Jubilerend Kragten Avondloop Herten steunt 3 goede doelen

Jubilerend Kragten Avondloop Herten steunt  3 goede doelen
HERTEN - Kragten Avondloop Herten heeft haar 10 jarig jubileum aangegrepen om op zaterdag 8 juli 3 goede doelen in het zonnetje te zetten.

Column Piet Poell: Gerechtigd

Column Piet Poell: Gerechtigd
ROERMOND - In België moet je eerst betalen voordat je een uitkering krijgt. Je moet namelijk lid zijn van een vakbond en die beheert jouw centen. Dat kost je maandelijks lidmaatschapsgeld. Een regeling die in deze tijd natuurlijk van de zotte is, maar daar maalt niemand om in België, want ze stamt nog uit de jaren ’50 toen de vakbonden successen behaalden voor “de werkmens”. Toen was het een zekerheidsstelling, nu lijkt het meer een onverzettelijke voet tussen de deur van de democratie. Toen de socialisten de verkiezingen verloren, hielden ze nog altijd een dikke vinger in de pap dankzij he...

Goud voor karateka Nordinjo Toonen

Goud voor karateka Nordinjo Toonen
ROERMOND - Nordinjo Toonen van karateteam Fudoshin Roermond heeft tijdens de Rotterdam Cup goud behaald in de klasse jongens -14 jaar -45 kg.

Alternatieve Pinkpopavond in Wessem

Alternatieve Pinkpopavond in Wessem
ROERMOND - Terug naar de beginjaren van het Pinkpopfestival met retro DJ Soundsjek

Column Piet Poell: Neuken

Column Piet Poell: Neuken
ROERMOND - Seks heeft niets met liefde te maken. Natuurlijk neuk je je lief van tijd tot tijd, maar anderen neuk je ook en als je dat niet doet, dan ben je een uitzondering. Waarin vinden de hoeren anders hun bestaan? Die meiden zouden geen leven hebben als seks pure liefde was.

Lezing over de ziel in Roermond op donderdag 18 mei 2017

Lezing over de ziel in Roermond op donderdag 18 mei 2017
ROERMOND - Wat is de ziel en hoe kunnen we een door de geest bezielde mens worden? Die vragen staan centraal in de lezing die André de Boer geeft op donderdagavond 18 mei in de Orangerie in Roermond. Hij is auteur van het vorig jaar verschenen boek 'Mysteriën en symbolen van de ziel' en verzorgt de lezing voor de School van het Rozenkruis.

2x goud en 1 x zilver voor Karateteam Fudoshin Roermond

2x goud en 1 x zilver voor Karateteam Fudoshin Roermond
ROERMOND - Zaterdag behaalden de karateka’s Alex en Ingrid Creemers van Fudoshin Roermond 2 maal goud en 1 maal zilver bij de internationaal sterk bezette Eurocup 2017 in Zell am See in Oostenrijk.

Column Piet Poell: Vrijheid, Gelijkheid, Broederschap

Column Piet Poell: Vrijheid, Gelijkheid, Broederschap
ROERMOND - Oorlog is raar. Ze tast alle mensen aan en niemand wil haar. Maar iemand moet toch oorlog willen? Jawel, het vaderland! U wordt opgeroepen voor het vaderland en u mag de oorlog nog zoveel niet willen, als u niet komt opdagen, wordt u opgepakt en standrechtelijk geëxecuteerd. De vijand bedreigt het vaderland, aantreden dus. Ook al hebt u niets tegen de vijand, want wie is die vijand? Moeders met kinderen, vaders die ook soldaat moeten spelen. U bent een landverrader en dus boem. Of u nou links of rechts bent, boem is boem.

Alle Leuke luitjes naar buiten

Alle Leuke luitjes naar buiten
ROERMOND - Lente! Jong en oud gaan weer naar buiten om te genieten van de zon, natuur en van de gezelligheid. Veel wandelaars en fietsers van 60 jaar en ouder hebben via Leuke luitjes een nieuw maatje gevonden om samen op stap te gaan. Wie weet hebben we voor jou ook een buurtgenoot om mee te wandelen of te fietsen. Leuke luitjes zijn dichterbij dan je denkt!
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »