De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Doe de Mijdrecht Taptoe

Poster Taptoe Mijdrecht 2017 (Foto: Kees Posdijk)
1 / 4
zoom out
MIJDRECHT - Op zaterdagmiddag 24 juni vindt voor de 32ste keer de Taptoe Mijdrecht plaats. Ook dit jaar weer een aantrekkelijk programma dat om 14:00 uur op het Raadhuisplein in Mijdrecht begint. De toegang is gratis.

Omstreeks 13:15 uur vertrekken de deelnemende bands vanaf het clubgebouw De Notenkraker van gastheer VIOS. Vanhier voert deze straatparade via diverse straten naar het taptoeterrein in het dorpscentrum van Mijdrecht. Daar is om13:30 uurhet voorprogramma al begonnen met een gezellig optreden van dweilorkest DORST.

Verder verlenen de volgende bands en groepen hun medewerking: Chr. Showkorps Excelsioruit Delft,Show- & Marchingband Haaglandenuit Pijnacker, Drumfanfare TTHuit Hazerswoude,ViJoS Showband uit Bussum en onze eigenShow- & Marchingband VIOS,VIOS TwirlPoweren het VIOS Opleidingsorkest.

De taptoe wordt omstreeks 16:00 uur afgesloten met het gezamenlijk spelen van een koraal, het signaal “Taptoe Infanterie” en het Wilhelmus.

Meer achtergrondinformatie over de taptoe Mijdrecht en de verschillende onderdelen van VIOS vindt u via vios-mijdrecht.nl en dweilorkest-dorst.nl. Op Facebook vindt u de verschillende onderdelen van de vereniging via viosmijdrecht, TwirlPowerMijdrecht en DorstMijdrecht

De Taptoe Mijdrecht is een productie van muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht en mede mogelijk door de inzet van vele vrijwilligers, sponsoring door Stichting Ronde Venen Fonds en subsidie van gemeente De Ronde Venen.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 16 juni 2017


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio