De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Magic Circus met nieuwe tent in Abcoude

Clown Jofri is straatventer... (Foto: Piet-Hein Out - Circusphotographer.Com)
1 / 5
zoom out
ABCOUDE - Alles is te koop! Of toch niet? Jong en oud ontdekt het antwoord in de nieuwe show “Te Koop” van Magic Circus, het Amsterdams Stadscircus. Dit moderne theatercircus raast door het land en zal traditiegetrouw ook Abcoude betoveren. Dinsdag 13 en woensdag 14 juni is de show om 16 uur te beleven aan de Hollandse Kade op het parkeerterrein bij de sportvelden. Dit jaar wel in een andere tent. Nederlands enige 6-masten circustent: de Magic Dome. Een intiem circuspaleis met nog beter zicht voor het hooggeëerd publiek. Komt dat zien!

De show “Te Koop”
Straatventers zijn eigenlijk uit het straatbeeld verdwenen. Behalve in het Magic Circus! Nederlands laatste straatventer Jofri, die ook nog eens enorm grappig is, parkeert zijn karretje vol handel dit jaar midden in de piste. Hij heeft voor elk wat wils en claimt alles te verkopen. Het is de rode draad in een show boordevol modern circusvermaak.

In 100 minuten razen de acts aan je ogen voorbij. Van lasershow en muzikale koeienbellen tot en met hoela hoep acrobatiek en een mini-paardje dat kan rekenen. Auto en tractorbanden vliegen door de lucht als het Duo Opona van het Osmeens Staatscircus de piste betreedt. In en hoog boven de piste voeren zij daarmee acrobatische stunts uit.

Speciale aandacht ook voor de uiterst moeilijke Houdini-dwangbuisontsnapping, uitgevoerd in een opengesperde ijzeren haaienkaak. De Letse ontsnappingskunstenaar Stepan Stafik moet uit de dwangbuis ontsnappen voor deze ‘kaken des doods’ dichtklappen. Snijdende spanning. Zal het lukken of wordt het een Freek Vonkje?

Temidden van al deze spectaculaire acts komt iedereen tot het besef dat niet alles te koop is. Liefde niet. En barmhartigheid evenmin. Dat zijn juist de waarden die het leven leefbaar houden. Die de wereld “great again” kunnen maken. Iedereen die kaarten koopt zal in ieder geval voor altijd verkocht zijn aan het Magic Circus, het Amsterdams Stadscircus. Een magische circusbelevenis die je voor altijd bij zal blijven!

De circuskassa is vanaf een uur voor de voorstelling geopend, kaarten kosten tussen de €10,- en €19,-. Voorverkoop is bij alle Primera-vestigingen en online viawww.magic-circus.nl. Het circus biedt ook de mogelijkheid om online een sociaal ticket te kopen. Deze tickets kosten €5,- extra. Dit stelt het circus in staat om nog meer ouderen, gehandicapten en minder kapitaalkrachtigen de meeslepende show te laten beleven. Zo kunt u ook vreugde kopen voor een ander.

Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio