De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Bewoner betrapt mannen op inbraakpoging

1 / 1
zoom out

ABCOUDE - Twee, vermoedelijk Oost Europese, mannen hebben woensdagmiddag geprobeerd in te breken in een woning aan de Haagwinde in Abcoude. De verdachten belden aan bij de woning, de bewoner kon echter niet direct open doen. Toen hij uit het raam keek, zag hij het tweetal naar de achterkant van de woning lopen.

Terwijl één van hen op de uitkijk bleef staan, probeerde de ander de achterdeur open te breken. Toen de bewoner naar beneden rende, gingen beide verdachten ervandoor. Zij waren er nog niet in geslaagd de deur open te breken.

De politie zette direct na de inbraakpoging Burgernet in, echter heeft dit niet geleid tot het vinden van de verdachten.

Signalement
Man met Oost Europees uiterlijk, ongeveer 20 jaar, ± 1.80 meter, blond kort haar, normaal postuur en hij droeg onder andere een oranje shirt en een donkerblauwe spijkerbroek;

Man met Oost Europees uiterlijk, ongeveer 20 jaar, ± 1.75 meter, zwart kort haar, normaal postuur en hij droeg onder andere een zwart vest en een lichtblauwe spijkerbroek.
 
Aan getuigen van de inbraak en aan mensen die de verdachten op of in de omgeving van de Haagwinde hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio