De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Sparen bij Remko's voor korting bij Kyosan

Sportbrood is behalve gezond ook erg lekker.

1 / 1
zoom out

ABCOUDE - Bij Remko's brood & taartjes aan de Hoogstraat in Abcoude kan men nu sparen voor korting op yoga of bootcamp bij Kyosan in Baambrugge.

Bij besteding van 25 euro bij Remko's kan men een ontspannen yogales of bootcamp-training voor half geld volgen, of gaat een partner, vriend of vriendin gratis mee. Bewaar de kassabon.

Nu de zomer er aan komt is het tijd om extra aandacht te besteden aan gezond eten en lekker bewegen. Remko's en Kyosan dragen bij aan een gezond en fit leven in balans.

Kyosan verzorgt yoga- en bootcamp trainingen, als het even kan in de buitenlucht. In groepsverband of één op één.

Remko's brood & taartjes is een ambachtelijke bakker met een groot assortiment brood. Volkoren, bruin en wit, meergranen, desem- en speltbroden. En vanaf deze week komen daar twee bijzondere broodsoorten bij: sportbrood en Remko's Biologisch. Bij Remko's krijgt men ter introductie op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni bij aankoop van twee sportbroden een biologisch volkoren of meergranenbroodje gratis.

Sportbrood is gemaakt met zuivere spelt, gerst, pompoen- en zonnebloempitten, sesam- en lijnzaad en is rijk aan vezels. Het zorgt voor een gezonde spijsvertering, is goed voor de afweer, energierijk en bovendien lekker.

De actie loopt tot en met 1 augustus. De korting bij Kyosan is geldig tot en met 30 september. Kijk voor meer informatie op www.kyosan.nl of www.broodentaartjes.nl.


Plaats je eigen zakelijk nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio