De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

GABRIEL FLIES in Theater de Engelenburgh

GABRIEL FLIES in Theater de Engelenburgh (Foto: engelenburgh)
1 / 1
zoom out
NIEUWE NIEDORP - Gabriel Flies is een Benefiet Concert ten behoeve van een Lift naar de zaal van Theater de Engelenburgh.
Vlieg met ons mee op de Vleugels van Gabriel en laat je meevoeren op de tonen van de muziek.


Gabriel Flies startte als initiatief van Jonne van der Hoek (zang en piano) en Ralph Burgemeestre (zang). Ze zijn er in geslaagd om een aantal heel muzikale mensen om zich heen te verzamelen. Koos Slippens (https://www.koosslippens.nl/ ) is een alleskunner op de gitaar. Esther Kaper speelt piano. Wouter Pepping speelt 5 snarige bas en saxofoon. Remy speelt euphonium. Nico Bijvoet tikt strak op zijn drums. Simon Barten speelt alt en tenorsax mee.

Jan Doedens (http://www.jandoedens.nl/) zal ook nog met twee nummers op de piano te horen zijn. De nummers zijn voornamelijk nummers uit de jaren 60 tot en met 70. Ze vertellen een beetje het ontstaan van de popmuziek.

Op de vleugels van Gabriel vliegen we langs een paar hoogtepunten uit die tijd. Er komt ook nog een Guilty pleasure . Popmuziek draagt elementen in zich van folk, blues, rock, country enzovoort. Het komt allemaal langs. Zij overstijgt de grenzen van afkomst en ras en is dus eigenlijk heel toegankelijk en democratisch. Kaarten bestellen via theater@engelenburgh.net.

Opbrengst gaat volledig naar het realiseren van de lift. Parkeren op het terrein van Hoeve Engelenburgh. Wanneer het parkeerterrein vol is parkeren bij overbuurman Jan Cees Lont op nummer 23

Doel: geld inzamelen voor een lift

Het theater bevindt zich in het dubbel vierkant op de eerste etage van de boerderij, die alleen met een trap te bereiken is. Hier organiseren we maandelijks concerten voor iedereen, die daar van houdt.
Opbrengst is dan volledig voor de artiesten. Daarnaast wordt er bijna dagelijks als dagbesteding muziek gemaakt en gezongen. Mensen, die slecht ter been zijn en mensen in een rolstoel kunnen helaas het theater niet bezoeken.
De eerste helft van 2017 staat daarom in het teken van geld inzamelen voor een lift. Zo hoeven we niemand uit te sluiten van een bezoek aan het Theater.

Parkeren op het terrein van Hoeve Engelenburgh. Wanneer het parkeerterrein vol is parkeren bij overbuurman Jan Cees Lont op nummer 23

Theater de Engelenburgh
Terdiek 20, 1733JE Nieuwe Niedorp

INLOOP 19,30 
AANVANG 20.00
ENTREE: 10.00 euro

Kaarten reserveren via: theater@engelenburgh.net

Meer info: www.engelenburgh.net en www.facebook.com/engelenburgh

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 11 januari 2017


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio