De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Tweede Ladies Event smaakt naar meer

De vier modellen van Efkes Kieke showen kleurige voorjaarsmode. (Foto: Tino Kerdijk)

1 / 1
zoom out

HIPPOLYTUSHOEF - De kritieken zijn eensluidend. De tweede en dubbele editie van het Ladies Event overtreft het eerste ruimschoots. Organisatie, modellen, goodiebags, het is allemaal beter geregeld. Ook organisator Jacco van Veen is meer dan tevreden over het verloop van de uitverkochte modeshows.

"Ik vind het helemaal top. Het is weer leuker dan vorige keer. Relaxter. En dat met 'maar' tweehonderd bezoekers", lacht hij, refererend aan de vorige keer, toen er 280 kaarten verkocht waren. "Dat was teveel. Daarom hebben we het nu verdeeld over twee avonden. Dat toch iedereen die wil komen, de mogelijkheid heeft."

Twee keer tweehonderd kaarten zijn verkocht voor de tweede editie van het Ladies Event. Het blijkt een waar succes: een avond waarop alleen vrouwen welkom zijn. Met een modeshow van maar liefst vijf modehuizen, stands met onder andere make-up, erotische artikelen en leuke hebbedingen en een goed gevulde goodiebag voor alle bezoekers.

Beide avonden lopen de modellen in de show onder applaus de bühne af. De gasten zijn enthousiast over de collecties. Natascha van der Wal en haar dochter Iris vinden de show mooi. "Er is meer gedaan aan het haar en de make-up", vindt Natascha, "en er is veel variatie in de kleding. Voor jong en oud, voor dik en dun. Vorige keer waren we er ook. Deze keer zijn we meer onder de indruk."

Troelala's

Rianne Mulder is samen met haar vriendinnen Martine en Maaike Tijsen. Het is de eerste keer voor de drie. Ze pleiten voor twee edities per jaar: zomer- en wintercollecties. Lianne Bugel komt voor de tweede keer: "Ik vind het beter georganiseerd dan de eerste keer. De modellen zijn ook beter. Waarom ik hier kom? Voor de gezelligheid. Leuk joh, een meidenavond. Ik zie trouwens een hoop bekende gezichten van vorige keer."

De pauze wordt door de dames benut voor een bezoek aan de beurs. De Troelala's zorgen in de tussentijd voor live muziek. Deze keer zonder Janneke de Groot, want zij is met zwangerschapsverlof. De prachtige stem van Marieke van Dijk doet echter niet onder aan die van Janneke. En hoewel het de eerste keer is dat zij en Petra Rotgans samen op het podium staan, is de samenwerking erg goed.

Najaarseditie

Willemien de Haan van Sensuela is tevreden over de aanloop. Ze verkoopt erotische artikelen: "Ik zie ook wat kinderen. Het is niet de bedoeling dat we die aanspreken uiteraard. We kiezen de mensen die we aanspreken zorgvuldig uit. Ons doel is party's boeken. Deze keer loopt de organisatie beter dan de eerste keer. De binnenkomst, de opzet van het podium en de stoelen eromheen. Het is een stuk professioneler. Beter verdeeld ook door het optreden van de Troelala's. Vorig jaar liep het in de pauze namelijk vast bij de stands."

Dames nippen aan hun witte of rode wijn, kletsen wat na of laten zich in de make-up zetten. Het is een geslaagde avond en het idee voor een najaarseditie is alweer geboren. Jacco van Veen: "Maar nu eerst op naar het eerste Men's Event. Dat is tijdens de Hippofeestweek."


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio