De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Bloembollen in bedrijf

Kijkje in de bollenschuur. (Archieffoto: DVW)
1 / 1
zoom out

JULIANADORP - Twee bloembollenbedrijven in Julianadorp houden zaterdag 13 augustus open huis. Ook de Floratuin en het Agrarisch Museum in het Koegras doen er aan mee. Doel ervan is een breed publiek kennis te laten maken met het bloembollenbedrijf.

Er is een fietstocht van ongeveer 8 kilometer uitgezet waaraan de adressen liggen waar je een kijkje kunt nemen. Bordjes wijzen de weg. De route, zonder vast begin of eindpunt kan ook met de auto worden gereden. De bedrijven zijn geopend tussen 10 en 16 uur. De toegang is gratis.

De deelnemende bedrijven zijn de Kreuk & ZN aan de Langevliet 10 in Callantsoog en Zonneveld & ZN aan de Rijksweg 109 in Julianadorp. Het Agrarisch Museum is te vinden aan de Schoolweg 1 in Julianadorp en de Floratuin aan de Rijksweg 85, ook in Julianadorp. De folder rond de bollendag kunje downloaden via kavb.nl of afhalen bij het VVV of op de campings in het Noordelijk Zandgebied.

Bloembollen in bedrijf is een initiatief van de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB) en de Land en Tuinbouw organisatie (LTO Noord)in het Noordelijk Zandgebied.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio