De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Zomervakantie in de Vallei

Zomervakantie in de Vallei (Foto: De Helderse Vallei)
1 / 1
zoom out
DEN HELDER - Het is bijna zomervakantie! De meeste mensen hebben dan lekker de tijd om de dingen te gaan doen waar ze anders niet aan toe komen. Nog geen ideeën? Kom dan naar De Helderse Vallei, want daar is genoeg te beleven!
In de zomervakantie zijn zowel het bezoekerscentrum als de kinderboerderij op maandag extra geopend: dat betekent dat je 7 dagen per week terecht kunt bij De Helderse Vallei!

Op dinsdagen en donderdagen in de zomervakantie (regio Noord) kun je ‘aan de slag op de kinderboerderij’. Samen met onze dierverzorger leer je tussen 14.30 en 16.00 uur de dieren kennen, doe je kleine klusjes en voer je de dieren. De activiteit kost € 3,00 per kind en is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Opgeven kan via www.deheldersevallei.nl/agenda of 0223 612 555. Wees er snel bij, want per dag kunnen er maar 10 kinderen meedoen. Trek wel je laarzen aan, want je mag ook de stal in!

Op alle zaterdagen in de vakantie kun je in de sloot bij De Helderse Vallei op zoek naar watergeheimen. Leen een schepnetje en kom waterdieren zoeken! Door verschillende opdrachten leer je van alles over de diertjes in en rond het water.

Ben je altijd vroeg wakker? Kom dan ontbijten op de kinderboerderij! Op 4 zondagen staat de koffie en thee klaar en mogen deelnemers zelf een ei in het kippenhok gaan zoeken en een broodje boven het vuur bakken. Deze activiteit kost € 4,50 per persoon en vooraf aanmelden is noodzakelijk.

En er is nog meer te beleven… Kijk op www.deheldersevallei.nl/agenda voor een overzicht van alle activiteiten tijdens de zomervakantie!

De Helderse Vallei is te vinden bij de parkeerplaats Donkere Duinen in Den Helder. Kijk op www.deheldersevallei.nl voor de openingstijden en meer informatie.

Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio