De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Nieuw dakdekkers bedrijf in de regio, Dakwerkcentrale HollandsKroon

Dakrand afwerking (Foto: onbekend)
1 / 1
zoom out
WIERINGERWERF - Inwoners Hollands Kroon hebben sinds kort ook een eigen Dakdekkersbedrijf.
De regio Wieringerland kan voor knap bitumen dakwerk rekenen op het ouderwetse vakmanschap van voorheen Mart's Dakwerken bij nu Dakwerkcentrale Hollandskroon in Wieringerwerf.
Sinds enkele weken is gevestigd in Wieringerwerf het dakdekkersbedrijf DakwerkCentrale HollandsKroon.
Het bedrijf is opgericht door dezelfde dakdekker achter het in het begin van deze eeuw succesvolle bedrijf Mart's Dakwerken en staat als vanouds voor klantgerichte service en topkwaliteit.
De DakwerkCentrale draagt hetzelfde karakter als destijds, gericht op de lokale en regionale markt en heeft nog altijd een ouderwets dorps karakter waarbij persoonlijk en vriendelijk contact naast ouderwets vakmanschap de boventoon voeren. Ook blijven we ouderwets scherpe tarieven hanteren.
Het is in onze visie niet logisch om dezelfde zeer hoge tarieven te hanteren die de grote bedrijven gebruiken. Het leven is al duur genoeg.


De rijmende slogan van voorheen zit nog altijd ingeprent, "elke lekkage is het haasje" maar staat niet onder het logo. Nu gebruiken de eenvoudig maar krachtige term "Sterk in bitumen dakwerk!". We staan volledig achter ons product en onze expertise als het om bitumineus dakdekken gaat. Daarom geven we altijd 10 jaar volledige garantie op een lekvrij dak.

DakwerkCentrale is gespecialiseerd in het platte bitumen dak zoals daken van schuurtjes, tuinhuisjes, stacaravans of chalets, dakkapellen, bijkeukens, aanbouw, carports enzovoorts, maar ook een pannendak kunnen wij aannemen en geheel vervangen.

DakwerkCentrale HollandsKroon is gevestigd te Wieringerwerf aan de Karel Doormanstraat 39 en bereikbaar via mobiel 06-33253093 of mail: info@dakwerkcentrale.eu
De koffie staat altijd klaar en we hebben of maken altijd tijd voor mensen die informatie willen over dakdekken.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio