De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Kielemarkt in Winkel en Nieuwe Niedorp

Impressie van een eerdere editie van de Kielemarkt. (Eigen foto)
1 / 1
zoom out

NIEDORP - De eenendertigste editie van de Jaarmarkt/Kielemarkt in Winkel en Nieuwe Niedorp wordt zaterdag 4 juni gehouden.

De markt is een uitgebreide markt met in totaal meer dan 200 kramen. Een rijke schakering van kraamhouders toont een breed assortiment van koopwaar. Naast nieuwe artikelen is ook plaats voor tweedehands spullen. Ook dit jaar wordt extra aandacht besteed aan leuke activiteiten voor jong en oud tijdens de jaarmarkt. Zo is er weer het voetbal-gaten-schieten, een draaimolen voor de kleintjes, ballonnen vouwen, kop van jut, diverse muziekoptredens en demonstraties van dans en sport. Ook is er genoeg aanbod van lekkere hapjes en drankjes. Om zoveel mogelijk alle activiteiten in beide dorpen te kunnen bezoeken, zal weer voor gratis vervoer worden gezorgd tussen de twee dorpen. Deze keer met een echte paardentram, zodat iedereen op z'n gemak beide markten kan bezoeken zonder een lange wandeling of fietstocht te hoeven maken.

De markt begint om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Inlichtingen over de markt zijn te verkrijgen via de website www.jaarmarktniedorp.nl en bij de marktmeesters H.Potter (0224-542174, e-mail: jaarmarktwinkel@gmail.com) of A. Spaansen (0226-752025, e-mail: jaarmarktnniedorp@gmail.com). 

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 02 juni 2011


Plaats je eigen winkelnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio