De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Expositie Trias Artistica

Expositie Trias Artistica
SCHAGEN - Trias Artistica zijn 3 galerien uit de gemeente Schagen die eens per jaar een expositie organiseren met elkaar op wisselende locaties.

Bloemenparfum maken

Bloemenparfum maken
DEN HELDER - Overal om je heen in de natuur bloeien prachtige bloemen en kruiden. Sommige daarvan kun je gebruiken om je eigen puur natuur verzorgingsproducten te maken. Bij De Helderse Vallei ontdek je hoe je dat doet!

Cars 'n Bands, Stars & Stripes Waarland

Cars 'n Bands, Stars & Stripes Waarland
SCHAGEN - Amerikaanse Dag voor het gehele gezin georganiseerd door de Stichting Cars 'n Bands, Stars & Stripes. Live bands en een R&R DJ, gratis entree en entertainment voor jong en oud.

Kunst op locatie 2017

Kunst op locatie 2017
SCHAGEN - De jaarlijkse kunstroute “Kunst op Locatie 2017” wordt gehouden op zaterdag 20 mei en zondag 21 mei 2017, beide dagen van 11.00 uur tot 17.00 uur. Deze gratis fiets- en wandelroute voert dit jaar door de dorpen Dirkshorn, Stroet, Sint Maarten, Valkkoog, en Groenveld. Op 18 locaties tonen 34 lokale kunstenaars, de leden van de Schildersclub Dirkshorn en de bezoekers van Zorgatelier De Iep in dat weekend hun werken aan het publiek.Een overzichtstentoonstelling is te vinden in het ‘Startpunt’ in de schuur van biologisch dynamisch tuindersbedrijf De Lepelaar, Rijperweg 16 e, ’t Rijpje...

8e DSS Carla de Groot Top-jeugd Handbaltoernooi

8e DSS Carla de Groot Top-jeugd Handbaltoernooi
SCHAGEN - Als eerbetoon aan jeugdtrainster Carla de Groot wordt al weer voor de achtste keer dit toernooi gespeeld in Sporthallen De Waterakkers in Heemskerk. Carla traint al bijna 35 jaar de jeugd van DSS. Vanaf hun 5e tot aan hun 15e jaar brengt Carla deze speelsters de beginselen van deze dynamische sport bij. Een aantal speelsters van DSS zijn in die jaren dan ook doorgestroomd naar diverse nationale jeugdselecties en hebben bijvoorbeeld samengespeeld met speelsters van het huidige Oranje team.

Onprove start samenwerking met twee Duitse bedrijven op beurs Interpack

Onprove start samenwerking met twee Duitse bedrijven op beurs Interpack
SCHAGEN - Onprove, het Nederlandse bedrijf dat productieprocessen wil verbeteren in de foodindustrie, gaat de grens over. Op de beurs Interpack start Onprove een samenwerking met twee Duitse partners: Hajek-Engineering en GPS Reisacher. Samen realiseren ze papier- en tijdsbesparing door de combinatie van Onprove's software en de aangeboden machines.

Proeverij Whisky & Food

Proeverij Whisky & Food
SCHAGEN - Een bijzondere proeverij Whisky & Food in D'Moriaan te warmenhuizen

LAATSTE DIGI-UURTJE EVVV IN 'T ZAND

LAATSTE DIGI-UURTJE EVVV IN 'T ZAND
SCHAGEN - Het door het EVVV georganiseerde digi-uurtje wordt helaas vanwege gebrek aan belangstelling niet meer georganiseerd in 't Zand

Opera Straal! eerste Opera in regio

Opera Straal! eerste Opera in regio
SCHAGEN - Harmonieorkest DSV uit Warmenhuizen komt in het laatste weekeinde van maart met een grensverleggend nieuw idee: Straal!, de eerste regionale opera ooit. Licht van opzet, maar met een duidelijke boodschap: muziek maken doe je voor de lol, niet om te winnen.

Opera Straal!, een familieopera met een verborgen boodschap

Opera Straal!, een familieopera met een verborgen boodschap
SCHAGEN - Zaterdag 25 en zondag 26 maart wordt de Harenkarspelhal in Warmenhuizen voor een weekend omgebouwd tot tv-studio. Aanleiding hiervoor is de vijfkwartier durende tragikomische familieopera waarin harmonieorkest DSV uit Warmenhuizen een statement maakt tegen een aantal vooroordelen van deze tijd.

Drone vlucht over Groenveld in winters landschap bij schemering

SCHAGEN - Vlieg mee over besneeuwd Groenveld tijdens de schemering

Cars 'n Bikes wordt Cars 'n Bands

SCHAGEN - De Amerikaanse Dag in Waarland wordt nu onder de naam 'Cars 'n Bands' op 25 mei gehouden aan de Leiakker. Voor muziek zorgen The Misery Mountainboys uit Canada, The Spunyboys uit Frankrijk en The Swamp Shakers uit Letland. Voorafgaand aan het evenement is er om 10.30 uur in de kerk van Waarland een 'the-King-in-de-kerk' kerkdienst. Ook voor kinderen zijn er activiteiten en er is tevens kinderopvang. De entree is de hele dag gratis Meer info op www.cbsswaarland.nl.

KIJKEN NAAR KUNST BIJ DE EVVV ZIJPE

SCHAGEN - Bent u geïnteresseerd in kunst? Mis deze workshop in Petten dan niet!

Openmiddag handelsonderneming A.N Boekel!

Openmiddag handelsonderneming A.N Boekel!
SCHAGEN - Enkele duizenden belangstellenden waren zondag op de Openmiddag van handelsonderneming A.N Boekel afgekomen op bedrijventerrein Breekland in Langedijk.Buiten hun eigen parkeergelegenheid op het ruim 3 hectare grote perceel waarop ook het nieuwe bedrijf wat effe groter dan één hectare groot is werd gebouwd, stonden ook langs de kant van een groot aantal wegen op het industrieterrein honderden auto’s geparkeerd.Verschillende verkeersregelaars zorgde voor een ordentelijk verloop van deze enorme stroom auto’s in de omgeving van het te bezichtigen bedrijf.

Promotiefilmpje Callantsoog

SCHAGEN - Promoot Callantsoog met deze video: Beautiful Seaside Resort Callantsoog

Informatieavond Uitvaartvereniging Zijpe

Informatieavond Uitvaartvereniging Zijpe
SCHAGEN - Uitvaartvereniging Zijpe organiseert op dinsdagavond 31 januari 2017 van 19.30-21.00 uur een informatieavond in Uitvaartcentrum Zijpe (Maarten Breestraat 13a) in Sint Maartensbrug. De avond is bedoeld voor zowel leden als niet-leden, die vragen hebben over de voordelen van de vereniging of de uitgebreide mogelijkheden ten aanzien van een uitvaart.

Anton Pieck in het Zijper Museum

Anton Pieck in het Zijper Museum
SCHAGEN - In het Zijper museum te Schagerbrug is de tentoonstelling van de Anton Pieck verzameling van Mevr. Greta Delver-Veuger nog te bezichtigen op 28, 29 en 30 december de openingsuren zijn: van 13.00 uur – 17.00 uur.

De SpaarPuntenBank (de Bank zonder Rente en zonder Centen)

SCHAGEN - Help ons met sparen!!!!!!

Mevrouw Hooiveld viert jubileum bij dagactiviteiten Huys ten Oghe

Mevrouw Hooiveld viert jubileum bij dagactiviteiten Huys ten Oghe
SCHAGEN - Mevrouw Hooiveld komt al 20 jaar bij de dagactiviteiten Huys Ten Oghe. Een reden voor een feestje bij Huys Ten Oghe in Callantsoog. “Ik vind het erg leuk om hier te komen, twee dagen in de week. Even niet alleen thuis, maar gezellig onder de mensen”. Dagactiviteiten Huys Ten Oghe is twee dagen in de week open van 9.30 uur tot 16.00 uur.

Open ateliers in oude OBS

Open ateliers in oude OBS
SCHAGEN - DepArtMent is een artistiek collectief in Schagen die zich graag wil voorstellen met open ateliers.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio