De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Yoga? Zo lenig ben ik niet meer hoor!

Yoga? Zo lenig ben ik niet meer hoor!
HOLLANDS KROON - Wij horen het regelmatig: Yoga? Zo lenig ben ik niet meer hoor! Wat veel mensen echter niet weten is dat yoga voor iedereen geschikt is. Zolang je maar op jouw niveau de oefeningen uitvoert.

Grais proefles yoga

Grais proefles yoga
DEN HELDER - Kom weer in balans met je hart, je hoofd en je lijf en ervaar wat Raja yoga voor je kan doen!

Proeverij Whisky & Food

Proeverij Whisky & Food
SCHAGEN - Een bijzondere proeverij Whisky & Food in D'Moriaan te warmenhuizen

Open Dag Rolstoeltennis Sint Pancras 8 april.

Open Dag Rolstoeltennis Sint Pancras 8 april.
SCHAGEN - Het hebben van een lichamelijke handicap betekent niet dat je niet kan sporten. Er is veel mogelijk met een handicap, dus ook sporten. Rolstoeltennis is leuk. Kom naar onze Open Dag!

LAATSTE DIGI-UURTJE EVVV IN 'T ZAND

LAATSTE DIGI-UURTJE EVVV IN 'T ZAND
SCHAGEN - Het door het EVVV georganiseerde digi-uurtje wordt helaas vanwege gebrek aan belangstelling niet meer georganiseerd in 't Zand

Opera Straal! eerste Opera in regio

Opera Straal! eerste Opera in regio
SCHAGEN - Harmonieorkest DSV uit Warmenhuizen komt in het laatste weekeinde van maart met een grensverleggend nieuw idee: Straal!, de eerste regionale opera ooit. Licht van opzet, maar met een duidelijke boodschap: muziek maken doe je voor de lol, niet om te winnen.

Waterscouting Vita Nova maakt reis om wereld in 4 uren

Waterscouting Vita Nova maakt reis om wereld in 4 uren
SCHAGEN - In vier uur tijd een 'reis om de wereld' maken en in dezelfde tijd uitdagende opdrachten voltooien in de eigen stad. Dat zijn de ingrediënten van een modern scoutingevenement: iScout. Waterscouting Vita Nova deed afgelopen zaterdagavond mee aan deze reis, die vraagt om samenwerking, creativiteit en padvinden op het internet.

Turbo Zwem Held lessen op de zondagochtend of de middag ( vanaf 5 jaar)

Turbo Zwem Held lessen op de zondagochtend of de middag ( vanaf 5 jaar)
SCHAGEN - Twee zwemlessen in één les en je A diploma halen in één jaar.

Uitnodiging Alzheimer Café Schagen.

Uitnodiging Alzheimer Café Schagen.
SCHAGEN - Alzheimer Café Schagen Nodigt u uit op, woensdag 8 maart 2017 voor het bijwonen van het Alzheimercafé. Het onderwerp van deze avond is:informatie over verschillende vormen van dag-bestedingen

Een keur aan nieuwe artikelen in de Wereldwinkel Schagen

Een keur aan nieuwe artikelen in de Wereldwinkel Schagen
SCHAGEN - Is je oude shopper versleten? In de Wereldwinkel Schagen, onder in de toren op de Markt, staat op de schappen een leuke en kleurige collectie rieten manden.

Opera Straal!, een familieopera met een verborgen boodschap

Opera Straal!, een familieopera met een verborgen boodschap
SCHAGEN - Zaterdag 25 en zondag 26 maart wordt de Harenkarspelhal in Warmenhuizen voor een weekend omgebouwd tot tv-studio. Aanleiding hiervoor is de vijfkwartier durende tragikomische familieopera waarin harmonieorkest DSV uit Warmenhuizen een statement maakt tegen een aantal vooroordelen van deze tijd.

Carnaval in De Kleine Beurs - Schagen

Carnaval in De Kleine Beurs - Schagen
SCHAGEN - Carnaval op z,n Maastrichts met Two4U in De Kleine Beurs - Schagen vanaf 16.00 uur op zondag 26 februari.Nieuwe Laagzijde 71. Vlakbij het station en om de hoek van het centrum.

Cursus mindful mediteren en de kracht van liefde in Schagen

SCHAGEN - Dat geluk en liefde hand in hand gaan, laat de cursus mindful mediteren en de kracht van liefde zien, die op maandag 20 maart 2017 onder leiding van Karin en Robert Gilhuijs in centrum de Nieuwe Nes, Schoenmakerspad 1 in Schagen van start gaat.

Drone vlucht over Groenveld in winters landschap bij schemering

SCHAGEN - Vlieg mee over besneeuwd Groenveld tijdens de schemering

Cars 'n Bikes wordt Cars 'n Bands

SCHAGEN - De Amerikaanse Dag in Waarland wordt nu onder de naam 'Cars 'n Bands' op 25 mei gehouden aan de Leiakker. Voor muziek zorgen The Misery Mountainboys uit Canada, The Spunyboys uit Frankrijk en The Swamp Shakers uit Letland. Voorafgaand aan het evenement is er om 10.30 uur in de kerk van Waarland een 'the-King-in-de-kerk' kerkdienst. Ook voor kinderen zijn er activiteiten en er is tevens kinderopvang. De entree is de hele dag gratis Meer info op www.cbsswaarland.nl.

Alzheimer Café Schagen in de Bron.

SCHAGEN - Alzheimer Café Schagen Nodigt belangstellenden uit op, woensdag 8 februari 2017 voor het bijwonen van het Alzheimercafé.Het onderwerp van deze avond is:Praktische informatie en tips over dementie voor mantelzorgers.

SALSA SOLO SENIOREN DANSSCHOOL CUBA TE LLAMA

SALSA SOLO SENIOREN   DANSSCHOOL CUBA TE LLAMA
SCHAGEN - Dansschool Cuba te Llama verzorgt de lessen voor Evean CursusbureauSalsa Solo is los dansen op vrolijke Latin muziek. In een uur tijd leer je eerst de basispassen van de Salsa, en daarna maken we een begin met een choreografie met arm-, schouder- en heupbewegingen. Je kunt deze aanpassen aan je eigen conditie en soepelheid. Er wordt genoeg herhaald en de week erna breiden we de dans uit met enkele nieuwe pasjes, allemaal niet te moeilijk, goed te volgen en vooral erg leuk. Wat is leuker dan de dag te starten met een heerlijk uur dansen en samen lachen.

KIJKEN NAAR KUNST BIJ DE EVVV ZIJPE

SCHAGEN - Bent u geïnteresseerd in kunst? Mis deze workshop in Petten dan niet!

Open Dag Regius College 3 februari

Open Dag Regius College 3 februari
SCHAGEN - Honderden kinderen in de regio, die nu in groep acht van de basisschool zitten, gaan in september naar het voortgezet onderwijs. Een spannende tijd, want: welke school kies je? Het Regius College Schagen organiseert op vrijdag 3 februari van 15.30 tot 20.30 uur haar jaarlijkse Open Dag

BLUE MONDAY

SCHAGEN - Hoe gaat het met uw goede voornemens?
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio