De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Miss Callantsoog Verkiezing in Brekers gaat weer van start

1 / 1
zoom out

CALLANTSOOG - Dit jaar zal Brekers vanaf 25 juni zeven achtereenvolgende maandagen het toneel zijn voor prachtige dames die meedingen naar de felbegeerde titel Miss Callantsoog 2012 én de geweldige prijzen. Het belooft een spannende competitie te worden.

In de watten gelegd
De deelneemsters worden volledig in de watten gelegd. Ze worden gestyled door professionele kapsters, de visagie wordt verzorgt door visagisten van Duizend Dingen Drugstore, en de gastvrouw adviseert de aankomende missen hoe ze zich goed kunnen presenteren. Kortom; deelname is een hele belevenis.

Prijzen
Naast de titel ‘Miss Callantsoog 2012’ zijn er ook vele prijzen te veroveren. De hoofdprijs is een half jaar lang in een nieuwe auto rijden aangeboden door Renault Autozenter Schagen. De tweede prijs is een vakantiecheque ter waarde van € 750,00 gesponsord door Reisburo Eurobudget Schagen. De derde prijs is een professionele fotoreportage verzorgd door Sanne Swart. Maar geen enkele kandidaat gaat met lege handen naar huis, iedere deelnemer krijgt een goodybag gevuld met leuke verrassingen.

Juryleden
De  bekwame jury van de Miss Verkiezing bestaat uit leden die al jaren ervaring hebben in het jureren van verkiezingen. Het team bestaat uit vakmensen uit diverse branches: denk hierbij aan fotografie, kleding, horeca, visagie en haarstylisten.

De wereld van fashion
Wil je serieus in het modellenvak verder, dan is dit misschien wel dé weg naar de modellenwereld. Fotografen en scouts van modellenbureaus zijn vaak aanwezig. Ideaal om te netwerken. Het doorbreken hoeft echter niet je ambitie te zijn. Het gaat de meeste deelneemsters vooral om een leuke avond, mooie foto’s en een waanzinnige ervaring.

Buiten dat het ‘gewoon een gezellige contest is’, kan deze verkiezing ook een serieuze stap zijn naar het professionele modellenwerk. Vele ex-missen zijn inmiddels model en hebben de Miss Callantsoog Verkiezing als springplank gebruikt om in de wereld van fashion te kunnen duiken.

Data
Elke maandagavond beginnen de rondes om 22.00 uur. Je wordt om 20.00 uur verwacht voor de voorbereidingen.

De voorrondes zijn op: 25 juni, 2 – 9 – 16 – 23 – 30 juli en 6 augustus
De halve finales zijn op 13 en 20 augustus.
De grande finale Miss Callantsoog 2012 is op 27augustus.

Voor meer informatie of aanmelden: welkom@brekers.eu / ter attentie van Angelina Sleutel.

Brekers
Helmweg 9
1759 NE Groote Keeten / Callantsoog
Tel. 0224-581421
www.brekers.eu


-ADVERTORIAL-


Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio