De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Het wordt EINDELIJK weer SWINGEN in Wijk aan Zee!!

(Foto: hvdweg)
1 / 5
zoom out
WIJK AAN ZEE - Waar kun je als 30+er nu nog lekker uitgaan en dansen op de muziek die jij leuk vindt voor een betaalbare prijs?

Dit kan bij de 30upParty. 30upParty is uit je dak gaan met vrienden op 70thies, 80thies, 90thies, maar ook op moderne huidige hits ...
Heerlijk dansen op muziek van en Ike en Tina Turner, Simple Minds, Herman Brood, Talking Heads, The Rolling Stones, Technotronic, Robin S, Police, Rod Steward, U2, The Cure, Jennifer Lopez, Kylie Minogue, Wham, Kool & the Gang, Michael Jackson, Doe Maar, Madness, Black Eyed Peas, Tiesto, Elvis Crespo, Bob Marley en vele, vele anderen.

Doelgroep: De meeste feestgangers zullen tussen de 40 en 60 zijn, maar als dertiger kan je je ook prima vermaken., vandaar dat we het 30upParty hebben genoemd.

DE NIEUWE 30UP PARTY GAAT VAN START IN WIJK AAN ZEE

Een volledig nieuw initiatief, geboren in Wijk aan Zee!

Het gaat weer swingen in Wijk aan Zee. De Wijk aan Zeeër Hans van der Weg
is van plan om dansfeesten te organiseren in Second Life op het Julianaplein - het oude Xenon.
De 30UP PARTY !!

Op 23 februari was het eerste feest om te kijken of de 30UP Party aanslaat bij het publiek. De voortekenen zijn goed! De volgende 30upparty wordt zaterdag 27 april gehouden. De doelgroep voor de feesten is de 30+ groep. Mensen die misschien niet wekelijks uitgaan, maar juist wél zin hebben om met enige regelmaat een avond heerlijk te swingen. En dan graag ook op lekker swingende muziek, die ze goed kennen.

Hans is op het idee gekomen doordat er ook in andere plaatsen ook wel dergelijke feesten werden georganiseerd, gericht op 30+. Hij is regelmatig naar zulke dansfeesten toe gegaan, vaak samen met een flinke groep mensen uit deze regio die met hem meegingen. Die feesten zijn intussen in veel plaatsen een groot succes en Hans neemt daarom het initiatief om het dichter bij huis te zoeken, omdat hij het leuker vindt om in Wijk aan Zee zelf uit te gaan én omdat hij vindt dat het beter kan. Een van de redenen om de feesten zelf te gaan organiseren, is dat hij niet altijd tevreden met de muziekkeuze van de DJ's. Soms die die wat eenzijdig, vaak ook steeds het zelfde bij dit soort feesten. Terwijl er veel bekende en heel swingende muziek is, die absoluut de mensen op de dansvloer kan krijgen.

Daarbij is Hans erin geslaagd om de bekende DJ Jos van Heerden aan te trekken als disc-jockey voor de 30up Party. Jos van Heerden woont in Heemskerk, bij velen in de regio bekend omdat hij vroeger jarenlang al in Donkey Shot als DJ draaide, in de bekende Sociëteit Progress en Claus Partyhouse later landelijk bekend werd door zijn werk als DJ en programmamaker voor Radio Monique en vooral Radio 10 Gold. Jos heeft dus grote ervaring als DJ en houdt zeker rekening met verzoekplaten van het publiek.

Kom alle op zaterdag 27 april naar de 30upparty in Second Life (voorheen Xenon), Julianaplein Wijk aan Zee.
Dit initiatief kan - als het een succes wordt - best eens heel wat mensen naar Wijk aan Zee trekken.
Intussen hebben zich op de website van Hans en ook op de Facebook pagina al een flink aantal mensen gemeld uit andere delen van het land, die zich opgeven voor de 30up Party.
En als mensen van ver zich melden, waarom dan ook niet de Wijk aan Zeeërs zelf! Iedereen van rond de dertig en daar boven is welkom!

Omdat Hans van der Weg ook de vele betaalbare overnachtingsmogelijkheden in de Wijk aan Zeese hotels en pensions op verschillende websites heeft aangegeven, is het voor mensen van ver een interessante nieuwe mogelijkheid om van een bezoek aan de 30up Party een gezellig weekendje uit naar Wijk aan Zee te maken. Met een bezoek aan de Beverwijkse Bazaar bijvoorbeeld, een gezellig etentje in één van de vele restaurantjes, de 30up Party en een overnachting in een hotel of pension.

Op die manier kan dit frisse initiatief wel eens leuke gevolgen hebben voor het Wijk aan Zeese uitgaansleven én de plaatselijke hotels en pensions. Uit onderzoek is al gebleken dat eigenaars van discotheken en clubs liever 30 plussers in hun zaak hebben dan tieners. Deze doelgroep heeft écht zin in het avondje uit en is daardoor bijzonder gemotiveerd om er een gezellige avond van te maken. Daarvoor zijn in Wijk aan Zee alle mogelijkheden aanwezig!

Binnenkort ook een 25+Party met muziek uit de jaren 90 en heden. Lekker hakken, slijpen, housen en meebrullen all night long!!!

info en kaarten: http://www.30upparty.nl/162634129
Website: http://www.30upparty.nl
Facebook: https://www.facebook.com/pages/30upparty/577491305608541 (Like ons)
Facebook group: http://www.facebook.com/groups/30upparty

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 08 maart 2013


Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio