De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Estafette- en trimloop

1 / 1
zoom out

AKERSLOOT - Le Champion en de Akersloter Marathon Klub (AMAK) organiseren zaterdag 25 mei alweer de achtste estafette- en trimloop.

De estafetteloop staat open voor iedereen.

Teams van atletiekverenigingen, bedrijfsteams, gelegenheidsteams, familieteams, als ook gemengde teams mogen meedoen. Individuele lopers kunnen meedoen aan de trimloop. De voor-inschrijving is inmiddels geopend.

Voor de snelste estafetteteams per categorie zijn er prijzen beschikbaar. Er kunnen teams van vier lopers meedoen. Zij leggen na elkaar een parcours af van 5,4 km. Na aankomst van de vierde loper, loopt het hele team nog een extra ronde van 3,5 km. De finishtijd van de derde loper geldt vervolgens als de totaaltijd van het team.

Als er niet voldoende lopers gevonden kunnen worden om een estafetteteam compleet te maken, neem dan contact op via trimloopcommissie@lechampion.nl. De organisatie gaat dan proberen om deze lopers met andere trimlopers in contact te brengen om zo alsnog een team te kunnen vormen voor de estafetteloop.

Het is ook mogelijk om als individuele loper mee te doen aan het evenement. Deze lopers kunnen maximaal zes keer een ronde van 3,5 km lopen. De start voor de teams is om 14.00 uur, voor de individuele lopers is dit 14.05 uur. Start en finishlocatie: handbalvereniging Meervogels (t.o.v. Boschweg 26) in Akersloot.

Inschrijven

Inschrijven kan vooraf via www.amak.nu. De kosten zijn ? 12,- euro per team en ? 3,- voor deelname aan de individuele loop. Op de dag van het evenement is inschrijven aan de start ook mogelijk.


Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio