De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Twee gewonden bij ongeluk Brederoodseweg

1 / 1
zoom out

SANTPOORT-ZUID - Een 20-jarige Heemskerker en een 19-jarige Amsterdammer zijn in de nacht van zaterdag op zondag op de Brederoodseweg in Santpoort-Zuid gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval, één van de slachtoffers was er ernstig aan toe. Het tweetal was met de auto tegen een boom aangereden.

In eerste instantie zaten er vijf personen in het voertuig. Toen één van hen niet lekker werd is de auto gestopt en stapten drie inzittenden uit. Hierna reden de 19-jarige Amsterdammer en de 20-jarige Heemskerker verder. Door vooralsnog onbekende oorzaak ramde de auto eerst een geparkeerd voertuig en een vouwwagen. Daarna kwam de auto tot stilstand tegen de boom.

De Heemskerker raakte zwaargewond en in shock door bloedverlies. Hij is naar een ziekenhuis vervoerd voor behandeling van zijn verwondingen. De Amsterdammer is naar een ziekenhuis vervoerd voor controle. Zijn letsel is onbekend. Door rondvliegende brokstukken raakte nog een geparkeerde auto beschadigd. De politie onderzoekt wie er gereden heeft en er is bloed afgenomen van de betrokkenen om te onderzoeken of er sprake was van alcoholmisbruik.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio