kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Goedemorgen Noord-Kennemerland | Kameel

Wielrenner geschept door auto op Noorderweg

Wielrenner geschept door auto op Noorderweg
BEVERWIJK - Een wielrenner is donderdag aan het eind van de middag gewond geraakt bij een aanrijding in Beverwijk. Het slachtoffer werd op de Noorderweg aangereden door een auto.

Auto met aanhanger op z'n kant in Velsertunnel

Auto met aanhanger op z'n kant in Velsertunnel
BEVERWIJK - In de Velsertunnel bij Beverwijk is donderdagmiddag een auto met aanhanger geschaard en op z'n kant terecht gekomen. Bij het ongeluk raakten ook nog drie andere auto's betrokken.

Amsterdammer met drugs gepakt in Beverwijk

Amsterdammer met drugs gepakt in Beverwijk
BEVERWIJK - Agenten hebben woensdagmiddag rond 16.40 uur een 41-jarige man uit Amsterdam aangehouden voor drugsbezit. Dat gebeurde op de Kuikensweg in Beverwijk.

Wijkertunnel dicht na ongeluk [update]

Wijkertunnel dicht na ongeluk [update]
BEVERWIJK - [update 19.35 uur] In de Wijkertunnel is donderdag aan het eind van de middag een ongeluk gebeurd. De tunnel is daardoor in de richting van Amstelveen dicht.

Centrum Heemskerk is tijdens kermis een terrasgebied

Centrum Heemskerk is tijdens kermis een terrasgebied
HEEMSKERK - Je eigen fles drank of fris mee naar de Heemskerkse kermis nemen, is ook dit jaar weer lastiger gemaakt. Voor het gehele centrum geldt van 3 tot en met 5 september een collectief terrasgebied. Dat heeft de gemeente samen met enkele horecaondernemers besloten.

Prikpost in Uitgeest

Prikpost in Uitgeest
UITGEEST - Uitgeestenaren kunnen voor het prikken van hun bloed voortaan dicht bij huis blijven. Het Rode Kruis Ziekenhuis opent op 2 september een nieuwe 'prikpost' in verzorgingstehuis Geesterheem.

John Mayer Tribute in Limmen

John Mayer Tribute in Limmen
LIMMEN - De John Mayer Tribute band geeft op vrijdag 10 oktober een speciaal concert in cultureel centrum Vredeburg in Limmen. Er zullen enkele bekende nummers van de Amerikaanse zanger gezongen worden.

Jaap Jan Smit (Blinckers) wint van gemeente

Jaap Jan Smit (Blinckers) wint van gemeente
CASTRICUM - Jaap Jan Smit, de oud-uitbater van het failliete restaurant Blinckers aan het strandplateau, is bij de Raad van State vrijwel geheel in het gelijk gesteld in een hoger beroep tegen de gemeente. Hiermee komt de toekenning van zijn schadeclaim van mogelijk 2,4 miljoen een stuk dichterbij.

Geen punten voor ODIN’59 in derby met De Kennemers!

Geen punten voor ODIN’59 in derby met De Kennemers!
HEEMSKERK - Waar Noordwijk afgelopen zaterdag ternauwernood de volle winst pakte in het treffen met De Kennemers (1-0), moest ODIN’59 de wonden likken na een grimmig bekerduel waarbij de ploeg van trainer Mark Evers met 2-1 verloor van de Beverwijkse eersteklasser. De afgetekende 4-1 uitslag thuis tegen AFC’34 kreeg daarmee geen passend vervolg van de bekercompetitie.

Controle op hondenbelasting

Controle op hondenbelasting
HEEMSKERK - De gemeente Heemskerk gaat in september weer controleren op het betalen van hondenbelasting. Iedereen die één of meer honden houdt, moet hondenbelasting afdragen en is wettelijk verplicht hier aangifte van te doen.

Week van de alfabetisering

Week van de alfabetisering
IJMUIDEN - Tijdens de Week van de Alfabetisering, van 8 t/m 14 september houden Bibliotheek Velsen en Taalactief een schrijfwedstrijd. De bieb en Taalactief vragen de mensen om een kort verhaal of gedicht te schrijven met als thema ‘HAAST’. Deelnemers maken kans op één van de vijf pakketten van PLINT ter waarde van €50 en een gratis Eindeloos Genieten abonnement bij Bibliotheek Velsen.

Balletseizoen van start

Balletseizoen van start
CASTRICUM - Een nieuw balletseizoen staat weer voor de deur. Alle leerlingen van Balletstudio Jacqueline Burger bereiden zich voor op de Theatervoorstelling De Nachtgalerij die op 16 maart 2015 in theater De Beun opgevoerd zal worden.

Landelijke Kinderstranddag bij strandpaviljoen Deining!

Landelijke Kinderstranddag bij strandpaviljoen Deining!
CASTRICUM - De scholen zijn weer begonnen en om nog even aan de vakantie vast te houden, organiseert Strandpaviljoen Deining in Castricum op zondag 7 september 2014 de Kinderstranddag .

RKZ in EO-serie

RKZ in  EO-serie
BEVERWIJK - Rode Kruis Ziekenhuis is in september te zien in een nieuwe tv-serie 'Zij houden Nederland in leven' van omroep EO. Vanaf vrijdag 3 september zendt de EO vijf afleveringen uit over de gezondheidszorg. Er wordt 24 uur lang met 70 camera's gefilmd.

Documentaires over De Razzia

Documentaires over De Razzia
BEVERWIJK - Twee documentaires geven een indringend beeld van de razzia in Beverwijk en Velsen-Noord in de Tweede Wereldoorlog. Museum Kennemerland vertoont beide films op zondag 31 augustus. In het museum is een tentoonstelling over dit oorlogsdrama. Deze tentoonstelling gaat zijn laatste maand in.

Bluesdag krijgt als naam Heemskerk Live

Bluesdag krijgt als naam Heemskerk Live
HEEMSKERK - De Bluesdag, zondag 12 oktober in Heemskerk, gaat door onder de naam 'Heemskerk Live'. In het centrum is er blues op 7 locaties plus op één locatie in de Broekpolder (Ons Plein). Verder in Café Halfweg (Hoogdorperweg).

Kritiek Noord-Holland verrast Dijsselbloem

Kritiek Noord-Holland verrast Dijsselbloem
Minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën is verrast over de kritiek van de provincie Noord-Holland op de wijze waarop hij de vorderingen van de Staat op Icesave heeft afgehandeld. Volgens Noord-Holland heeft de minister tegen de afspraken in de claims van Noord-Holland en andere provincies en gemeenten niet meegenomen in zijn eigen oplossing, waarbij de Staat nu al het geld terug heeft van Landsbanki, de moederbank van Icesave.

Fietsen richting de gemeente Haarlemmermeer

UITGEEST - De Kennemer Toer Club houdt op zondag 7 september een fietstocht.Aan de 'Zuidertoer' kunnen deelnemers aan routes van 65 of 125 kilometer meedoen die vanuit sporthal “De Zien” in Uitgeest starten.

Plannen Wmo en Participatiewet opgesteld

REGIO - De colleges van Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen hebben de verordeningen voor de Wmo en Participatiewet opgesteld. Dankzij de decentralisaties van de overheid zijn de gemeenten vanaf 1 januari 2015 verantwoordelijk voor de ondersteuning van hun inwoners op het gebied van zorg en werk.
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Opiniepeiling
Wat vind jij de mooiste zomerfoto?
Ga naar de peiling
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio