kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Auto gaat in vlammen op aan Lage Bos

Auto gaat in vlammen op aan Lage Bos
IJMUIDEN - In de nacht van zondag op maandag is een autobrand ontstaan aan het Lage Bos in IJmuiden. Een auto raakte daarbij totaal verwoest.

Poolse drankrijder aangehouden in Heemskerk

Poolse drankrijder aangehouden in Heemskerk
HEEMSKERK - Een 41-jarige Poolse man is zaterdagavond aangehouden in Heemskerk, omdat hij onder invloed van alcohol bleek te zijn. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Uit Beverwijk vermiste Afghaanse man weer terecht

Uit Beverwijk vermiste Afghaanse man weer terecht
BEVERWIJK - De 21-jarige Afghaan Nawid, die sinds eind februari uit Beverwijk werd vermist, is weer terecht. De politie meldde maandag dat niet langer naar de jongeman hoeft te worden uitgekeken.

Bestuurder zonder rijbewijs bekeurd ondanks wisseltruc

Bestuurder zonder rijbewijs bekeurd ondanks wisseltruc
IJMUIDEN - In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie op de Halkade een 30-jarige IJmuidenaar zonder geldig rijbewijs bekeurd. Hij werd door de politie aan de kant gezet omdat hij zich verdacht gedroeg, maar hij probeerde vervolgens te vluchten.

Bieb in april en mei vaker dicht

CASTRICUM - Rond de Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren heeft Bibliotheek Kennemerwaard gewijzigde openingstijden. Om te voorkomen dat u voor een dichte deur komt te staan, vindt u hier een overzicht.

Kou deert strandgasten niet

Kou deert strandgasten niet
IJMUIDEN - Met windkracht zeven en een temperatuur van hooguit acht graden is het niet direct aangenaam op het strand van IJmuiden. Toch is de stemming deze koude maandagmiddag opperbest bij de de families Vorst en Vermoten, respectievelijk uit Amsterdam en Heemskerk.

Personeel V&D Beverwijk geeft niet op! [video]

Personeel V&D Beverwijk geeft niet op! [video]
BEVERWIJK - Het V&D team uit Beverwijk organiseerde op zaterdag 28 maart diverse activiteiten

Henny op het witte doek

Henny op het witte doek
CASTRICUM - Bekende dorpsgenoot Henny Huisman was afgelopen zaterdag te gast in het atelier van kunstcentrum Perspectief in Bakkum. Was het vorig jaar nog burgemeester Toon Mans die zich gedurende twee uur geduldig door een twintigtal Perspectief-leden liet portretteren, dit jaar was Henny Huisman op verzoek direct bereid gevonden om de podiumplaats op een houten keukenstoel in te nemen.

Uilenkastjes Camping Bakkum

Uilenkastjes Camping Bakkum
CASTRICUM - Op Camping Bakkum zijn onlangs nieuwe accommodaties geplaatst. Hoog in de boom met een prachtig uitzicht. De accommodaties zien er fantastisch uit en zijn direct klaar voor gebruik.

Slecht weer deert lopers niet

Slecht weer deert lopers niet
IJMUIDEN - De 30 van Zandvoort ontving zaterdag een recordaantal deelnemers van 5.958. Vanaf de start op het Circuit Park Zandvoort zat de stemming onder de wandelaars er goed in, ondanks het bar slechte weer. De wandelaars van de hoofdafstand van 30 km genoten van de talrijke culturele hoogtepunten, zoals Duin & Kruidberg en de Ruïne van Brederode.

'Zip your lip' in Limmen

'Zip your lip' in Limmen
LIMMEN - Na het succes van vorig jaar om de Passion uit te voeren vindt in Limmen weer een uniek gebeuren plaats. Pastor Johan Olling heeft het aan gedurfd jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 21 jaar te enthousiasmeren om een 24 uur wake te houden rond de kerk te Limmen.

Rino al 50 jaar actief bij Reddingsbrigade

Rino al 50 jaar actief bij Reddingsbrigade
CASTRICUM - Maar liefst 30 vrijwilligers van de Castricumse Reddingsbrigade zijn onlangs onderscheiden met de Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid. Onder hen Rino Zonneveld die al 50 jaar actief lid is van de club.

Huis van Hilde verwelkomt 15.000e bezoeker

Huis van Hilde verwelkomt 15.000e bezoeker
CASTRICUM - Zaterdag (27 maart) - tien weken na de opening - heeft Huis van Hilde zijn 15.000e bezoeker feestelijk verwelkomd. Aan de familie De Nobel van Kampen uit Haarlem de eer om met een mooie bos bloemen en een verrassingspakket voor de kinderen de tentoonstelling te bezoeken. Een kwart van de bezoekers bestaat uit kinderen die in familie- of schoolverband naar het archeologiecentrum kwamen.

Politie is bierdieven op het spoor

Politie is bierdieven op het spoor
CASTRICUM - De politie is de twee jongens die zaterdag rond 19.55 uur een tray bier uit een supermarkt in winkelcentrum Geesterduin stalen, op het spoor. De jongens gingen er na hun diefstal hardlopend vandoor. Na korte tijd werden de jongens door een getuige in een auto gezien.

Automobilist met vijf keer toegestane hoeveelheid alcohol opgepakt

CASTRICUM - De politie werd zaterdag rond 14.30 uur gebeld omdat er in een winkel aan de Geesterduinweg een dronken man stond, die aangaf in zijn auto te willen stappen. De man werd door de politie rijdend in zijn auto aangetroffen.

Historisch Velsen (68): Villa Westerveld

Historisch Velsen (68): Villa Westerveld
DRIEHUIS - De wit gepleisterde eclectischeVilla Westerveld is de oudste villa van Velsen en werd gebouwd in 1866 in opdracht van G. Heshuysen op de voormalige buitenplaats Westerveld.

Veroorzaker kop-staart botsing Zeeweg afgeleid door zien bekende

CASTRICUM - Op de Zeeweg in de richting van Limmen vond vrijdag rond 16.20 uur een kop-staartbotsing plaats waarbij drie voertuigen betrokken waren.

Inbrekers actief

CASTRICUM - AKERSLOOT - Het inbrekersgilde is nog steeds actief, blijkt uit de politieberichten. In Castricum is dinsdag (24 maart) tussen 19.30 en 22.30 uur ingebroken in een woning aan de Van Renesselaan. De gehele woning werd doorzocht. Er werden o.a.

Jongens vernielen molentje

LIMMEN - Aan de Rijksweg in Limmen werd vrijdagavond een molentje vernield.

Kleine vrachtwagen van N246 gewaaid

Kleine vrachtwagen van N246 gewaaid
BEVERWIJK - Een kleine vrachtwagen is door de wind van de N246 gewaaid tussen Assendelft en Beverwijk. De bestuurder raakte niet gewond maar voor hem was het wel even spannend of de wagen niet verder naar beneden zou rollen.
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
De verbinding tussen de A8 en A9 is overbodig
Bekijk de resultaten
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
 • Wekelijks

  Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
 • Dagelijks

  Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
 • Nieuws alert

  Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio