De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Bunker Museum gaat open voor publiek

IJMUIDEN - Bunker Museum IJmuiden gaat op zondag 6 mei open voor publiek.

Inmiddels is de collectie weer uitgebreid. In de onlangs gereed gekomen expositie is een imposante collectie munitie uitgestald. Dit betreft allerhande munitie, zoals dit gebruikt werd in de Altlantikwall. Uiteraard is er ook nog steeds de verrassende wisselexpositie. Ditmaal is er een Duits officiersverblijf nagebouwd. In het verblijf kunt u zelf achter de balie plaatsnemen, om uw soldijboekje af te laten stempelen.

De openingstijden zijn van 11.00 tot 16.00 uur. Men vindt het Bunker Museum aan de Badweg nr. 38 in IJmuiden, tegenover Camping de Duindoorn. Toegangsprijs bedraagt ? 3,00 en voor kinderen tot en met 12 jaar gratis.

Het is ook weer mogelijk om een bunkerwandeling te boeken. Eén van de gidsen van WN2000 neemt de mensen mee op een spannende ontdekkingstocht langs en door de bunkers in de zeereep. Uiteraard worden men tijdens de tocht alle wetenswaardigheden verteld. Het rondleidingprogramma is onlangs uitgebreid met een rondleiding over het museumterrein en door de expositiebunkers. Meer informatie, data en tijden vindt men op de website. Deelnamekosten: ? 6,50 per persoon, ongeacht leeftijd. Vooraf inschrijven is verplicht via de site: www.WN2000.nl of via info@WN2000.nl of www.BunkerMuseum.nl


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio