De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

KONINGSKERMIS 2017 VAN START

KONINGSKERMIS 2017 VAN START
BEVERWIJK - De festiviteiten voor Koningsdag 2017 zijn nu echt van start gegaan in Beverwijk met de opening van de Koningskermis op het Meerplein. Om stipt 13:00 uur is de Koningskermis geopend met welgezinde weergoden (een stralende zon) en al meteen maakten de eerste bezoekers gebruik ervan. De Koningskermis blijft tot en met zondag 30 april.

SIMSON VECHT MET DE LEEUW IN HAARLEM NOORD…..

SIMSON VECHT MET DE LEEUW IN HAARLEM NOORD…..
VELSEN - SIMSON VECHT MET EEN LEEUW IN HAARLEM….!!,GROOTS …, MET SLAGWERK EN 12 KOPERBLAZERS…!!Concert van het Marker Brass EnsembleAdelbertuskerk, Haarlem Noord.Toegang gratis7 mei 2017, aanvang 14.30u13 enthousiaste koperblazers, die op hoog niveau presteren, treden geheel belangeloos op in het kader van hun 40- jarig jubileum.Er wordt na afloop een deurcollecte gehouden, de opbrengst zal het ensemble ter beschikking stellen voor de noodzakelijke restauratie van het grote ronde glas-in-lood raam van Simson en de Leeuw, achter in de kerk: Adelbertuskerk, Rijksstraatweg 28.Voor meer informa...

Beste online supermarkt van Nederland in de maak

Beste online supermarkt van Nederland in de maak
VELSEN - Detailresult Groep, eigenaar van onder meer DekaMarkt, gaat intensiever samenwerken met e-business specialist Snakeware uit Sneek om met DekaMarkt ‘de beste online supermarkt van Nederland’ te worden.

Maxim Geluk (OYAMA) wint sterk bezet judotoernooi

Maxim Geluk (OYAMA) wint sterk bezet judotoernooi
VELSEN - Maxim Geluk heeft zondag 9 april 2017 het Pascal Proper Judotoernooi in zijn gewichtsklasse op zijn naam geschreven. Aan dit judotoernooi in Wognum doen de beste judoclubs van Noord-Holland mee. De judoclub uit Velserbroek wist ook één tweede en vier derde plaatsen in de wacht te slepen.

HOOG JAPANS BEZOEK BIJ OYAMA

HOOG JAPANS BEZOEK BIJ OYAMA
VELSEN - Vorige week woensdag kregen de judoka’s van judoclub OYAMA Velserbroek hoog bezoek uit Japan. Professor Akitoshi Sogabe en Tomoki Kasmatsuka bezochten de judotraining onder leiding van OYAMA judoleraar Joop Pauel. Akitoshi Sogabe en Tomoki Kasmatsuka zijn beide bestuursleden educatie van de All Japan Judo Federatation, (de Japanse judobond.)

IVN Weidevogelexcursie Hekslootpolder

IVN Weidevogelexcursie Hekslootpolder
VELSEN - De Hekslootpolder tussen Haarlem-Noord, Velserbroek en Spaarndam staat bekend om zijn in grote aantallen en in variëteit voorkomende weidevogels. Ook kunt u genieten van de vele water- en rietvogels. De kluut broedt hier en met een beetje geluk treft u vissende lepelaars in een van de vele slootjes.

OYAMA WINT TEAMPRIJS MET JUDO IN MIDDENBEEMSTER

OYAMA WINT TEAMPRIJS MET JUDO IN MIDDENBEEMSTER
VELSEN - Oyama uit Velserbroek heeft op zondag 19 maart 2017 de teamprijs gewonnen tijdens het twintigste Wim van Gelderen Judotoernooi in Middenbeemster. Met vijf eerste, twee tweede en vier derde plaatsen wist Oyama de hoogste score van de dag neer te zetten.

IVN Grutto's en het landje van Gruijters...

IVN Grutto's en het landje van Gruijters...
VELSEN - inds begin maart zijn de grutto’s terug uit Afrika. Een aantal van hen strijkt neer op het Landje van Gruijters, een buitendijks grasland aan de westkant van het oude dorp Spaarndam. In het voorjaar strijken hier veel steltlopers neer. Dan stappen er lepelaars, tureluurs, kluten, kemphanen en groenpootruiters rond op zoek naar voedsel in de modderige bodem.

Regionale Talentendag Ski Racing Heemskerk

Regionale Talentendag Ski Racing Heemskerk
VELSEN-ZUID - Heb je de drang om altijd hard te gaan, wil je werken aan techniek en conditie om uiteindelijk de competitie aan te gaan tegen je leeftijdsgenoten tijdens wedstrijden op (inter)nationaal niveau? Wil je een skiracer worden? Meld je uiterlijk 16 maart 2017 aan op www.skiracingheemskerk.nl

ZWARTE BAND VOOR EVA KINGMA

ZWARTE BAND VOOR EVA KINGMA
VELSEN - De Velserbroekse judoclub OYAMA is weer een zwarte band rijker.

Nog enkele plaatsen vrij voor de seniorenvakantie voor senioren uit de gemeente Velsen.

Nog enkele plaatsen vrij voor de seniorenvakantie voor senioren uit de gemeente Velsen.
VELSEN - Elke zomer organiseren Ans Captijn en Henny Nijman vanuit de Naaldparochie in Santpoort een gezellige achtdaagse vakantie voor senioren uit Velsen. In 2017 gaat het gezelschap van 5 t/m 12 augustus naar Hotel Gaasterland in Rijs, Friesland.

Cursus Ontspanning & Ademhaling bij Zelf!Driehuis: start 9 maart

VELSEN - Neem jij voldoende tijd voor ontspanning? De cursus Ontspanning & Ademhaling bij Zelf!Driehuis leert hoe je een teveel aan spanning in je lichaam herkent en nog belangijker: hoe je dit los kan laten. Het bewust omgaan met je ademhaling zorgt ervoor dat je letterlijk lekkerder in je vel gaat zitten.

Oproep aan bewoners Santpoort-Zuid.

Oproep aan bewoners Santpoort-Zuid.
VELSEN - Er is in Santpoort-Zuid een gebrek aan zgn. burgerhulpverleners die kunnen reanimeren.Geef je op in het oproepsysteem van Hartveiligwonen.nl zodat je levens kan redden.

Oproep aan bewoners Velsen-Zuid.

Oproep aan bewoners Velsen-Zuid.
VELSEN-ZUID - Er is in Velsen-Zuid een gebrek aan zgn. burgerhulpverleners die kunnen reanimeren.Geef je op in het oproepsysteem van Hartveiligwonen.nl zodat je levens kan redden.

Oproep aan bewoners Driehuis.

Oproep aan bewoners Driehuis.
VELSEN - Er is in Driehuis een gebrek aan zgn. burgerhulpverleners die kunnen reanimeren.Geef je op in het oproepsysteem van Hartveiligwonen.nl zodat je levens kan redden.

Olav Molenaar wint Amsterdam World Ergohead 2017

VELSEN - Tijdens de Amsterdam World Ergohead 2017 is Olav Molenaar, uit Santpoort, kampioen geworden in de klasse Junioren tot 18 jaar.

OYAMA PRESTEERT GOED IN DRUK JUDOWEEKEND

OYAMA PRESTEERT GOED IN DRUK JUDOWEEKEND
VELSEN - Judoka’s van Oyama hebben afgelopen weekend goed gepresteerd tijdens twee verschillende toernooien. Op zaterdag 21 januari 2017 werd een knappe vijfde plek veroverd tijdens het sterk bezette Judo CIOS Team Toernooi in Haarlem. Op zondag 22 januari 2017 wist de judoschool uit Velserbroek diverse prijzen in de wacht te slepen tijdens het Fuyiama-judotoernooi in Almere, waarbij Nanne van Keeken (6) kampioen werd.

2e DAN JUDO VOOR SANDRA KISTEMAKER

2e DAN JUDO VOOR SANDRA KISTEMAKER
VELSEN - Afgelopen zaterdag is judoka Sandra Kistemaker geslaagd voor haar 2e dan judo.

De Kennemer Sociëteit bestaat 28 jaar

De Kennemer Sociëteit bestaat 28 jaar
VELSEN-ZUID - De kerstdagen met haar familiereünies en vriendenbijeenkomsten zijn weer voorbij en het nieuwe jaar 2017 is leven ingeblazen. Ook voor mannen onder ons die het betaalde arbeidsproces hebben verlaten, komt de vraag op wat te gaan doen of we willen iets nieuws ondernemen. Er zijn vele mogelijkheden die zich aanbieden maar heeft u weleens stilgestaan bij de Kennemer Sociëteit. De herensociëteit die van zeer diverse onderwerpen op allerlei vormen, oude kennis en nieuwe ontwikkelingen bij elkaar brengt en daarmee haar kennisniveau blijft verfrissen.

Eeuwige roem? Kom mee doen met de zevende Nieuwjaarsduik in de Westbroekplas.

Eeuwige roem? Kom mee doen met de zevende Nieuwjaarsduik in de Westbroekplas.
VELSEN - VELSERBROEK - Villa Westend trapt op 1 januari 2017 af met de zevende Nieuwjaars duik in de Westbroekerplas. Bij deze zevende duik in de Velserbroek worden minimaal zo'n 400 duikhelden verwacht. De aanvang van de duik is om 15.00 uur. Volgens een woordvoerder van weeronline is nog niet precies duidelijk wat de buitentemperatuur op 1 januari zal zijn, maar het water in de Westbroekplas is in ieder geval kouder dan de Noordzee.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio