De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

SIMSON VECHT MET DE LEEUW IN HAARLEM NOORD…..

SIMSON VECHT MET DE LEEUW IN HAARLEM NOORD…..
VELSEN - SIMSON VECHT MET EEN LEEUW IN HAARLEM….!!,GROOTS …, MET SLAGWERK EN 12 KOPERBLAZERS…!!Concert van het Marker Brass EnsembleAdelbertuskerk, Haarlem Noord.Toegang gratis7 mei 2017, aanvang 14.30u13 enthousiaste koperblazers, die op hoog niveau presteren, treden geheel belangeloos op in het kader van hun 40- jarig jubileum.Er wordt na afloop een deurcollecte gehouden, de opbrengst zal het ensemble ter beschikking stellen voor de noodzakelijke restauratie van het grote ronde glas-in-lood raam van Simson en de Leeuw, achter in de kerk: Adelbertuskerk, Rijksstraatweg 28.Voor meer informa...

Tafeltennissers met lege handen

Tafeltennissers met lege handen
CASTRICUM - Op de laatste spannende competitieavond zijn de tafeltennissers van TTV Castricum met lege handen achter gebleven. Zowel het eerste als het tweede team hadden een 8-2 overwinning tegen hun naaste concurrent nodig, om respectievelijk degradatie te voorkomen of te het kampioenschap te kunnen vieren.

Schoolhandbaltoernooi groepen 3 t/m 8 bij handbalvereniging DSS

HEEMSKERK - Zondag 11 juni a.s. strijden leerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisscholen uit Heemskerk en Uitgeest om de handbalbeker op het handbalcomplex van DSS aan de Communicatieweg 2 te Heemskerk.

8e DSS Carla de Groot Top-jeugd Handbaltoernooi

8e DSS Carla de Groot Top-jeugd Handbaltoernooi
HEEMSKERK - Als eerbetoon aan jeugdtrainster Carla de Groot wordt al weer voor de achtste keer dit toernooi gespeeld in Sporthallen De Waterakkers in Heemskerk.

verkeersexamen 2017.

HEEMSKERK - Van maandag 10 tot en met woensdag 12 april doen de Heemskerkse basisscholen mee aan het praktisch verkeersexamen.

Durf te vragen! 18 april Themacafé voor mantelzorgers

Durf te vragen! 18 april Themacafé voor mantelzorgers
HEEMSKERK - Niet alle mantelzorgers vinden het gemakkelijk om hulp te vragen aan anderen. De risico’s van deze vraagverlegenheid en ook mogelijke oplossingen om dit te overwinnen komen aan bod tijdens het Themacafé voor mantelzorgers. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 18 april in het buurtcentrum De Schuilhoek, Van Bronckhorststraat 1 in Heemskerk. Mantelzorgers, professionals en andere belangstellenden uit de (verre) omgeving van Beverwijk en Heemskerk zijn van harte welkom. Het aantal plaatsen is beperkt, dus geef u snel op via telefoonnummer (0251) 25 30 54 of stuur een e-mail ...

Persbericht herziene versie boek 'Mam, heb jij dat nou ook?'

Persbericht herziene versie boek 'Mam, heb jij dat nou ook?'
HEEMSKERK - In 2005 verscheen de eerste druk van het boek ‘Mam, heb jij dat nou ook?’ van Sylvia Leegwater, een boek dat een nieuwe kijk biedt op opvoeden. Nu, zoveel jaren later, was het hoog tijd voor een herziene versie, en dus presenteren wij met gepaste trots de herziene versie van ‘Mam, heb jij dat nou ook?’.

Cursus “Mindful angst de baas”

HEEMSKERK - Ieder mens wordt vroeg of laat het leven met bepaalde angsten en onzekerheden geconfronteerd. Zodra deze angsten en onzekerheden je leven gaan beïnvloeden, is het belangrijk om vanuit eerlijk te kijken naar jezelf deze angsten te gaan ombuigen.

Tweedehands beurs Kinderkledingkast

Tweedehands beurs Kinderkledingkast
HEEMSKERK - Tweedehands kinderkledingbeurs Heemskerk

Open Dag Rolstoeltennis Sint Pancras 8 april.

Open Dag Rolstoeltennis Sint Pancras 8 april.
HEEMSKERK - Het hebben van een lichamelijke handicap betekent niet dat je niet kan sporten. Er is veel mogelijk met een handicap, dus ook sporten. Rolstoeltennis is leuk. Kom naar onze Open Dag!

Lentemarkt "Songs for You".

Lentemarkt "Songs for You".
HEEMSKERK - De aloude bazaar van Songs for You, die altijd in het najaar plaatsvond, is in een nieuw jasje gestoken en naar het voorjaar verhuisd.Op vrijdagavond 31 maart 2017 van 19.00 - 21.00 uur en op zaterdag 1 april 2017 van 10.00 - 14.00 uur is de "lentemarkt" van het koor in de Vredevorstkerk, Laan der Nederlanden 152, Beverwijk. Op vrijdagavond is de toegangsprijs € 1,00 p.p. Op zaterdag gratis toegang.

Welkom bij woonlocatie Jan Ligthart van Odion

Welkom bij woonlocatie Jan Ligthart van Odion
HEEMSKERK - Op vrijdag 17 maart tijdens de nationale Week van Zorg en Welzijn is woonlocatie Jan Ligthart in Heemskerk open voor publiek. Dit is een mooie gelegenheid voor mensen uit de buurt of geïnteresseerden in de gehandicaptenzorg om eens een kijkje te nemen.

Geboortefotografie in Kennemerland

Geboortefotografie in Kennemerland
HEEMSKERK - Huwelijksfotografen zijn er in overvloed, geboortefotografen zijn er een stuk minder. Niet veel mensen denken er immers aan om professionele foto's te laten nemen van hun bevalling: een gemiste kans, aldus geboortefotograaf Renate van Lith uit Zaanstad.

Boeddhistische Meditatie & Dhamma Talk

Boeddhistische Meditatie & Dhamma Talk
HEEMSKERK - In Heemskerk komt Sri Annatta een Boeddhisme meditatie houden met een Dhamma Talk. Een bijzondere avond die u met anderen mee kan maken.. Deze avond is Gratis, alleen een vrijwillige bijdrage voor zijn Project Zieken en Ouderen.

Cursus mindful mediteren en de kracht van liefde in Heemskerk

HEEMSKERK - Dat geluk en liefde hand in hand gaat, laat de cursus mindful mediteren en de kracht van liefde zien, die op donderdag 16 maart 2017 onder leiding van Karin en Robert Gilhuijs op basisschool basisschool De Kariboe, Rameaustraat 6 in Heemskerk van start gaat.

Rapidschaak in Slot Assumburg Heemskerk

Rapidschaak in Slot Assumburg Heemskerk
HEEMSKERK - Op zaterdag 18 en zondag 19 februari 2017 wordt de 5e editie van het Stayokay Slot Assumburg Rapidschaaktoernooi verspeeld in Slot Assumburg, Tolweg 9, 1967 NG Heemskerk.

The Stormy weather February Jamsession

The Stormy weather February Jamsession
HEEMSKERK - Mooie jazzklanken zoals ze nog steeds te horen zijn, bij de Jamsessie in cafe Lokaal

Nieuwe eigenaar Fysiotherapie Heemskerk

Nieuwe eigenaar Fysiotherapie Heemskerk
HEEMSKERK - Heemskerk – Fysiotherapie Heemskerk heeft sinds het begin van dit jaar een nieuwe eigenaar. Hans Denneman en Eva Touber-Doets hebben de praktijk aan de Simon van Haerlemstraat overgenomen van de oprichter Han Doets. Fysiotherapie Heemskerk is in de afgelopen veertig jaar gegroeid tot een vaste waarde voor het bieden van fysiotherapeutische zorg en medische fitness in de regio.Hans en Eva zijn enthousiast om de goedlopende praktijk voort te zetten. Eva is als fysiotherapeute gedurende het afgelopen jaar in de rol van praktijkeigenaar gegroeid door steeds meer managementtaken op z...

Woensdag 1 februari gratis tekenles bij Toverzicht

Woensdag 1 februari gratis tekenles bij Toverzicht
HEEMSKERK - Voor alle creatieve kinderen (7-11 jaar) die het leuk vinden om iets nieuws te leren start er vanaf 8 februari weer een cursus tekenen en schilderen in Heemskerk (Breedweer).

Het leukste voetbalkamp is deze zomervakantie weer bij ODIN’59!

Het leukste voetbalkamp is deze zomervakantie weer bij ODIN’59!
HEEMSKERK - Voor het 3e jaar op rij komt ProCamp naar Heemskerk. Op de velden van ODIN’59 wordt een voetbalweek georganiseerd waarin pret, plezier en voetbal geheel samengaan.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio