De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Expositie en workshop voor nabestaanden in Crematie Centrum Westerhout.

Expositie en workshop voor nabestaanden in  Crematie Centrum Westerhout.
BEVERWIJK - Tijdens de open dag op 2 juli in Crematie Centrum Westerhout is er een zeer uitgebreide expositie van de urnen van Urn to Be te zien. Danielle van Assema maakt al een aantal jaren bijzondere persoonlijke urnen en geeft workshops om zelf een urn te maken. De urnen die zij maakt zijn niet glad strak en rond. “Zo is je leven ook niet”, is haar motto.

Opnieuw goud voor De Schimmelkroft Carrousel Too op NK Carrouselrijden

Opnieuw goud voor De Schimmelkroft Carrousel Too op NK Carrouselrijden
HEEMSKERK - Dit jaar hebben drie carrouselteams van deze manege meegedaan aan het NK Carrouselrijden. Alle drie de teams wisten daarbij podiumplekken te bemachtigen, waarbij een van hen bijzonder succesvol is geweest: De Schimmelkroft Carrousel Too heeft de eerste plaats behaald in de tweede divisie paarden.

Rondleidingen Grote Kerk

Rondleidingen Grote Kerk
BEVERWIJK - Vanaf zondag 25 juni tot 1 september 2017 zullen er elke zondag door Bert Kisjes rondleidingen gegeven worden in de Grote Kerk.

Songs for You luidt de vakantie in met verrassingsprogramma.

Songs for You luidt de vakantie in met verrassingsprogramma.
BEVERWIJK - Zoals al een paar jaar de traditie is, luidt het cgk Songs for You de vakantie in met een verrassingsprogramma. Samen met een aantal projectleden hebben wij een programma ingestudeerd met als thema “Filmmuziek”.

Kantado Festivalo 4 - zomerklanken

Kantado Festivalo 4 - zomerklanken
BEVERWIJK - Op zondag 11 juni was het buiten al vroeg bijna tropisch warm. We konden nu volop genieten van alle voordelen die de oude kerk te bieden heeft. De akoestiek is fantastisch. De mooie klanken van 21 zangers/ zangeressen/begeleiders vulden de hele kerk en galmden zelfs uitnodigend door tot op het kerkplein.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

BEVERWIJK - Maar 4% van de internetbezoekers klikt op pagina 2 tijdens het zoeken. Maar wat als je pagina niet meer vindbaar is? Zoekmachine optimalisatie oftewel SEO is de oplossing om een hogere ranking te krijgen binnen zoekmachines. Je kunt zoekmachine optimalisatie zowel zelf toepassen als uitbesteden. Maar wat zijn de voor- en nadelen van zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Vierde Kantado Festivalo

Vierde Kantado Festivalo
BEVERWIJK - Zondag 11 juni is er weer een inloopkoor van Kantado Festivalo in de Grote kerk van Beverwijk.

Linkbuilding in de top 3 ranking factoren van Google

Linkbuilding in de top 3 ranking factoren van Google
BEVERWIJK - In de afgelopen jaren zijn er enorm veel veranderingen opgetreden in Google. Deze worden allemaal aangepast aan de opkomende trends. Zelfs de mobiele versie van websites zullen voortaan een grotere functie krijgen in het gehele zoekmachine optimalisatie proces. Er zijn honderden factoren om de ranking van een website in Google te verbeteren. Maar welke factoren zijn dit? Welke wegen het zwaarst? Hoe kan je het beste linkbuilding toepassen op een website? De antwoorden op deze vragen worden allemaal beschreven in dit artikel.

Gratis serie van 6 West-Afrikaanse Percussie (Djembé) lessen in Krommenie

Gratis serie van 6 West-Afrikaanse Percussie (Djembé) lessen in Krommenie
BEVERWIJK - Heb je altijd al eens Djembé willen leren spelen? Maar geen tijd of geld? Grijp nu je kans en meld je aan voor deze serie van 6 Gratis West-Afrikaanse Djembé lessen voor beginners van de stichting Afrikontact Promotions in Krommenie!

SamenLoop voor Hoop Beverwijk

SamenLoop voor Hoop Beverwijk
BEVERWIJK - Tijdens het weekend van 24 en 25 juni zal er in Beverwijk in het park Vondelkwartier (nabij kinderboerderij de Baak) de eerste Beverwijkse SamenLoop voor Hoop worden gehouden. Dit is een 24-uurs wandelestafette waarbij door teams wordt gewandeld gedurende deze 24 uur met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF. Rondom de wandelestafette wordt ook een evenement georganiseerd met o.a. muziek, workshops, horeca, kraampjes en diverse kinderactiviteiten.

Extra treinen lossen knelpunten nieuwe dienstregeling op

Extra treinen lossen knelpunten nieuwe dienstregeling op
BEVERWIJK - AMSTERDAM - Om de knelpunten in de nieuwe dienstregeling voor 2018 op te lossen, laat de NS in Noord-Holland enkele extra treinen rijden, zo is besloten na overleg met reizigersvereniging Rover.

Kantado Festivalo; De derde ronde

Kantado Festivalo; De derde ronde
BEVERWIJK - 30 april valt midden in de meivakantie. Van een aantal enthousiaste deelnemers wisten we dat ze op vakantie waren. Maar er zijn ook weer negen nieuwe deelnemers bijgekomen.

KONINGSKERMIS 2017 VAN START

KONINGSKERMIS 2017 VAN START
BEVERWIJK - De festiviteiten voor Koningsdag 2017 zijn nu echt van start gegaan in Beverwijk met de opening van de Koningskermis op het Meerplein. Om stipt 13:00 uur is de Koningskermis geopend met welgezinde weergoden (een stralende zon) en al meteen maakten de eerste bezoekers gebruik ervan. De Koningskermis blijft tot en met zondag 30 april.

Derde Kantado Festivalo 30 april 2017

BEVERWIJK - A.s. zondag 30 april vindt alweer de derde Kantado Festivalo plaats in de Grote kerk van Beverwijk. Kantado Festivalo betekent zangfeest; de eerste twee Kantado's waren een succes. Het is een inloopkoor voor iederen die van zingen houdt. Ervaring, noten lezen of buitenlandse talen spreken is zeker geen must. Het plezier in zingen staat voorop.

Ezels en Kwasten, doe ook mee!!

Ezels en Kwasten, doe ook mee!!
BEVERWIJK - Ezels en Kwasten 2017 gaat over minder dan een maand weer van start! Je kunt je nog steeds inschrijven! Doe ook mee!

Familiemusical Peppa Pig – De Grote Plons! Kennemer Theater, Beverwijk

Familiemusical Peppa Pig – De Grote Plons! Kennemer Theater, Beverwijk
BEVERWIJK - Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Ze is dagelijks te zien op TV bij Nickelodeon en heeft nu ook haar eigen familiemusical. Zaterdag 6 mei beleeft Peppa Pig samen met haar vriendjes in Kennemer Theater in Beverwijk een vrolijk en muzikaal avontuur in de ‘De Grote Plons!’. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden.

Internationale kunstenaarsweek Ezels en Kwasten

Internationale kunstenaarsweek Ezels en Kwasten
BEVERWIJK - 11 tot en met 20 Mei 2017 in Wijk aan ZeeThema van deze 16e editie is “De Vervalsing”

De Lentetocht in Wijk aan Zee

De Lentetocht in Wijk aan Zee
BEVERWIJK - Op zondag 23 april van 12:00 tot 18:00 vindt de 3de lente-bokkentocht in Wijk aan Zee plaats. Veel verschillende bokbieren, gezelligheid en mooi weer, wat wil je nog meer?!

Open inloopmiddag nieuwe praktijk zeestraat

Open inloopmiddag nieuwe praktijk zeestraat
BEVERWIJK - Kom zaterdag 22 april een kijkje nemen in de nieuwe praktijkruimte van Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal en Psychopraktijk Van der Linden aan de Zeestraat 84 A in Beverwijk. Kijk geheel vrijblijvend rond en kom je informeren over wat zij voor jou kunnen betekenen.

INTRODUCTIE-AVOND BIJ ODD FELLOWS

INTRODUCTIE-AVOND BIJ ODD FELLOWS
BEVERWIJK - Voor degenen die altijd al hebben willen weten wat de Odd Fellows zoal doen op een logeavond in hun verenigingsgebouw aan de Stationsweg in Velsen-zuid, is er nu de mogelijkheid om dit zelf mee te maken. Deze gelegenheid doet zich voor op donderdag 6 april a.s. vanaf 19.30 uur in het gebouw van de Odd Fellows aan de Stationsweg 95 in Velsen-Zuid.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio