De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Nieuwe lifestyleshop in Castricum: Soleij

1 / 1
zoom out

CASTRICUM - Soleij opent een nieuwe vestiging in Castricum. Dit is de vijfde vestiging van deze lifestyleshop in Nederland. Soleij is de snelstgroeiende keten in de wellnessbranche. De vestiging aan de Dorpsstraat 94b biedt consumenten een combinatie van verantwoord zonnen, afslanken, huidverzorging en collageen lichttherapie. De shop in Castricum is in handen van lifestyle coach Femke Custers.

Soleij is een nieuw concept en staat voor totale gezondheid. Oprichtster Esther Leij ontdekte zelf in 2009 hoe belangrijk het is om er goed uit te zien. Die uitstraling werkt overal in door. In prestaties, in genieten, eigenlijk in het hele leven. Vanuit die gedachte is Soleij ontwikkeld. Leij opende in Lelystad de eerste vestiging. Al snel was er interesse uit de rest van het land.

Soleij werkt met eenvoudige en doeltreffende producten die de natuurlijke schoonheid versterken. Daarvoor zijn geen dure behandelingen, cosmetische ingrepen of therapieën nodig. Bij Soleij werken klanten op een natuurlijke wijze aan het verbeteren van hun volledige gezondheid.

Bereikbaar en betaalbaar voor iedereen
Zonnen, afslanken, collageen lichttherapie en huidverzorging zijn daarvoor de belangrijkste bouwstenen. Resultaat is snel zichtbaar. Met de juiste coaching en begeleiding werken klanten aan een stralende huid, een gezond gewicht en een energieke uitstraling. Belangrijk is dat Soleij geen aanslag pleegt op de portemonnee: het concept is voor iedereen bereikbaar en betaalbaar.

De lifestyleshop verovert momenteel Nederland. Op verschillende plaatsen openen enthousiaste franchisenemers hun Soleij-vestiging. Ze vallen voor het eigen ondernemerschap onder de vlag van Soleij. Daardoor is het de snelst groeiende keten in de gezondheidsbranche. De verwachting is dat ook Castricum en omgeving vallen voor de formule van Soleij.

Soleij
Dorpsstraat 94b - Castricum
www.soleij.nl


-ADVERTORIAL-


Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio