De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Maastrichtse hotelketen Qbic breidt uit in Amsterdam

1 / 1
zoom out

MAASTRICHT - Het Qbic-hotel in Amsterdam van de Maastrichtse ondernemer Rino Soeters breidt het succesvolle Qbic-concept verder uit. In de C-toren van het World Trade Center komen 27 nieuwe hotelkamers. Daarmee krijgt het lowbudget designhotel 82 kamers en is daarmee het grootste hotel binnen  de Maastrichtse La Bergère Group.

Dat maakte de hotelketen vandaag bekend. Qbic Hotel Amsterdam maakt net als Townhouse Designhotel Maastricht, Hip Hotel St. Martenslane en Grand café Maastricht Soiron deel uit van La Bergère Group, dat zich focust op het exploiteren en creëren van innovatieve hospitalityconcepten.
Het Qbic hotel kijkt terug op een aantal succesvolle jaren, waarin diverse brancheprijzen zijn gewonnen, en richt zich volgens de directie nu met deze uitbreiding op de toekomst. Het hotel richt zich met name op zakelijke reizigers en short-stays.
 
“Uitbreiden is in deze tijd niet vanzelfsprekend, maar de bezetting van ons Amsterdamse hotel is structureel zo hoog dat er sprake was van een heus capaciteitsprobleem. De WTC-directie onderschrijft dit en heeft ons geholpen om de uitbreiding financieel te kunnen realiseren. Dat het lukt om in deze tijd uit te breiden maakt ons ontzettend trots", vertelt directeur Rino Soeters."Groei stelt ons in staat betere inkoopprijzen te bedingen en een grotere doelgroep aan ons te binden. Daarnaast creëren we op deze manier (door)groeimogelijkheden voor onze medewerkers", gaat hij verder. “Stilzitten zit niet in ons DNA; wij richten onze pijlen inmiddels alweer op de toekomst. Een volledig nieuw hotelconcept valt hierbij niet uit te sluiten. Dit is echter nog te prematuur om nu verder op in te gaan”, besluit Soeters.
 
Qbic Hotel Amsterdam is sinds 2012 in het bezit van het Green Globe-certificaat, een internationaal erkend keurmerk voor duurzaam reizen en toerisme. “We willen een bijdrage leveren aan de samenleving en het milieu.  Green Globe is een internationaal keurmerk dat past bij een hotel met internationale allure zoals Qbic”, zegt Maxine Hofman, marketing- en salesmanager bij La Bergère Group.

  

Over Qbic Hotel Amsterdam en La Bergère GroupDit artikel is voor het laatst aangepast op: 31 mei 2013


Reageer via Facebook
Plaats je eigen zakelijk nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »