De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Vos Investment ontkent aantijging

1 / 1
zoom out

MAASTRICHT - De Vos Investment Groep NV ontkent de aantijging door de Fiscale Inlichtingen en Opsporingsdienst FIOD. Het bedrijf reageert op het FIOD-onderzoek naar transacties van directeur Ben Vos. ,,De geuite veronderstellingen zijn ongefundeerd en zullen naar onze overtuiging dan ook niet standhouden’’, aldus het bedrijf in een korte verklaring. ,,We zien de afloop van het onderzoek derhalve met vertrouwen tegemoet.’’

De Maastrichtse zakenman in onroerend goed is woensdag aangehouden op verdenking van miljoenenfraude. Het zou gaan om belastingfraude, valsheid en geschrifte en witwassen ter waarde van meer dan 2 miljoen euro. Fiscaal gezien komt het fraudebedrag zelfs uit op 5 miljoen, liet het Openbaar Ministerie donderdag weten.

De FIOD heeft woensdag in samenwerking met de Belastingdienst een woning, drie bedrijfspanden en een accountantskantoor in Maastricht doorzocht.

In verband met deze zaak heeft de FIOD beslag gelegd op onroerend goed van de zakenman. Het gaat om zestig panden en parkeerplaatsen in Nederland en Duitsland. Ook is beslag gelegd op kunstvoorwerpen, sieraden, kostbare horloges en luxe auto's en op de tegoeden van ongeveer dertig bankrekeningen.

Foto ANP


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »