De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Column Piet Poell: Business

Column Piet Poell: Business (Foto: Piet Poell)
1 / 1
zoom out
MAASTRICHT - Datingsites, waag het gokje eens om je daar aan te melden. Elke vijf minuten krijg je een nieuwe vrouw op je bord, minnaressen aan de lopende band. Het hele land vol geile wijven. Twaalf per uur, 288 per dag, in één week meer dan tweeduizend neukgegadigden. Rust op uw lauweren en laat de zaligheid over u komen, gij fokstieren!

Hoeveel mannen zouden er op al die datingsites zitten? Je hebt tientallen sites, met honderden, nee, duizenden leden, zeg vijftig sites met elk tweeduizend leden van het mannelijk geslacht, dat is nog aan de krappe kant, 100.000 idioten in totaal die per week twee honderd miljoen neukgeile liefjes op hun brood krijgen, want al die liefjes vallen enkel en alleen op jou en jouw interessante profiel, ook al heb je er alleen je nickname op staan. Kees de Kezer, Sjakie Sjanker, Drop Lul. Sprookjes bestaan en geile elfjes azen op jouw paddenstoel! Op al die onweerstaanbare prinsen vallen zo’n vijftig maal meer elfjes dan heel Nederland aan neukbare vrouwen kan tellen! 

 Een paradijs. Wij leven in een godswonder dat digitale wereld heet. Elke vijf minuten popt onze god weer een nieuw lief voor ons op. Koestert uw geluk en betaal onze Heer! 
 
 Er zijn duizelingwekkende mogelijkheden. 100.000 leden in totaal voor al die sites is 2% van de Nederlandse mannelijke bevolking. Laat me niet lachen! Twee procent! Volgens mij is dat zeker 20 keer zoveel! Dat zou dus betekenen dat, als alle opgepopte vrouwen bij elke Drop Lul speciaal op diens profiel zouden vallen, al die gelukkige uitverkorenen dagelijks bestookt worden door maar liefst 4 miljard geile wijven uit ons eigen vaderland! 

 Verzwaart de dijken, sluit de sluizen, versterkt de zeeweringen, het geluk loopt hier de spuigaten uit! Word lid, word lid! En je verzuipt in een zee van kutten die enkel en alleen nat worden van jouw fantastisch unieke profiel! Er staan meer geile wijven voor jou in de rij dan Nederland aankan! 

 Ik ga ook een datingsite beginnen: De Poell Des Verderfs. Daar vallen mannen op, want verdorven geneugten zijn de meest aantrekkelijke. Ik heb nog kauwgumplaatjes van filmheldinnen en pin-up girls die destijds niet door de katholieke keuring kwamen. Ik heb ze verzameld als een echte heiden, een visionaire heiden, want ik voelde de digitale liefde in die tijd al aan mijn kloten. 

 Eerst presenteren de nieuwe verloofden zich in de kuise edoch zwoele versie van weleer, voor den katholiek niet geëigend, en in het vervolg van de correspondentie ontpoppen ze zich als vamps, tieten en billen in overvloed. De pikken recht, de band gelegd, het geld geïnd. 

 Ik heb wel een idee waar ze zitten, die gehaaide beheerders van datingsites. De Volkskrant van 23 juni brengt me op het spoor van verstokte oplichters. Er runt er een zelfs een kinderdagverblijf, een zekere Jean-Pierre Bienfait (volksverlakkers hebben bij voorkeur Franse namen). Die is dus door de wol geverfd en hij heeft inderdaad een leuke truc bedacht: zijn kinderbedrijf failliet en op dezelfde dag herrezen uit zijn as, na dure medewerkers op straat te hebben gezet maar hijzelf nog steeds aan het roer. En met een duchtige bonus, vlak voor het faillissement nog gauw uit de pot gegraaid. Met de pik omhoog zich inlevend in de doelgroep. 

 Dat soort moet wel op geile ideeën komen. Het internet is braakliggend terrein voor die gasten. Kinderjuffrouwen belazeren recht in hun gezicht, dan draai je je hand er toch niet voor om om onbekende lullen te op te lichten in een virtuele wereld waarin je ze nooit tegen zult komen maar wel naar hartenlust hun centen kunt innen! 
 
 De Israëlitische schrijver Harari spiegelt ons in zijn Homo Deus voor hoe de digitale wereld steeds meer onze reële wereld gaat vervangen, en hoe we daar steeds minder een antwoord op hebben. Wat een kansen voor maffiose criminelen! Gewoon virtuele geile wijven op het net pleuren en kassa! Bienfait. Goed gedaan. 
 
 Een ordinaire viezerik, oordeelden in 2014 al verschillende Kamerleden. En toch nog goed terechtgekomen. Tegenwoordig in de directie van Makro Cambodja, een heel leuk land om sexpoesjes te rekruteren. Kinderen nog, maar ach, virtueel kun je er massa’s kerels lekker mee maken à raison van één euro per credit en ze vervolgens met lege handen het bos in sturen! In de kinderbusiness heeft meneer Bienfait al ruime ervaring. En dat bos ligt hem ook wel. En een miljard geile wijven voor een credit per minuut zijn een welkome bijverdienste voor een eerzaam bestuurder van Makro Cambodja. De goorste ideeën zijn de sterkste. Mundus vult decipi.


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »