De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Thrillerdebuut Anne Daniel

Thrillerdebuut Anne Daniel (Foto: Hanneke Tinor-Centi)
1 / 2
zoom out
MAASTRICHT - Mechelen – 12 april 2017 – Onlangs verscheen er een waarlijk heerlijke thriller van de hand van de Vlaamse Anne Daniel. ‘De Manipulator’ is een debuutroman, hetgeen nauwelijks voor te stellen is.
‘De Manipulator’ is een uiterst verrassend debuut. Zo knap geschreven dat je je nauwelijks kunt voorstellen dat we het over een debuut hebben. Alleen het thema is al origineel. Een jonge vrouw die professioneel manipulator is. Hoofdpersoon Claire is goed in haar werk en wordt ingehuurd door rijke particulieren, maar vooral door bedrijven die haar bijvoorbeeld een onverkwikkelijke situatie met een medewerker laten oplossen.

Daniel (1971) is van oorsprong Belgische, maar door haar Nederlandse echtgenoot, liggen haar roots inmiddels ook in Nederland. Deze juriste had altijd al een passie voor schrijven, maar koos nochtans voor een juridische carrière. Toen zij met haar man meeging naar Nederland werden de kaarten ineens opnieuw geschud. Want wat doet een bourgondische Vlaamse die maar niet kan wennen in een land zonder koffiekoeken, vers gebakken pistolets op zondag en frietjes? Inderdaad, Daniel ging thrillers schrijven.

Recensent Hanneke Tinor-Centi over het debuut van Daniel: “Daniel heeft een uiterst prettige, vlotte schrijfstijl en weet de spanning op knappe wijze op te bouwen richting een uiterst verrassend plot. Haar taalgebruik is fraai en heeft nét dat beetje ‘Belgische saus’ wat ook de Nederlandse lezer vaak als ‘uiterst charmant’ betitelt.”

Lancering
Op zaterdag 15 april a.s. wordt ‘De Manipulator’ gepresenteerd in ViaVia Joker Reiscafé Mechelen aan de Zandpoortvest 50 B-2800 in Mechelen. Vanzelfsprekend is de auteur aanwezig om uw exemplaar te signeren en er is een hapje en een drankje voor de aanwezigen. De boekpresentatie duurt van 15.00 tot 17.00 uur. U kunt zich aanmelden via info.annedaniel@yahoo.com.Noot voor de redactie: meer informatie over dit persbericht kunt u verkrijgen bij Hanneke Tinor-Centi van HT-C Communicatie en Marketing, via htinorcenti@hotmail.com of 06-46590516.

Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »