De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Beatles duiken op in Maastricht Culturele Hoofdstad

1 / 1
zoom out

TONGEREN - Ook Tongeren laat komende zondag zien dat het Maastricht Culturele Hoofdstad 2018 van harte steunt. Bij gelegenheid van de jaarlijkse boek- en antiekmarkt in het Agnetenklooster wisselt de Maastrichtse wethouder Jacques Costongs een vlag uit met de voorzitter van de Tongerse schrijverskring, Geert Baar.

De boeken- en antiekmarkt, die elke tweede zondag van augustus plaatsvindt in de Belgisch-Limburgse stad is befaamd en telt meer dan 50 stands. De Tongerse Schrijverskring, uiteraard prominent aanwezig, grijpt de jaarlijkse bijeenkomst niet alleen aan om haar steun aan de kandidatuur van Maastricht & Euregio Maas-Rijn kenbaar te maken, maar ook om het eerste boek van haar voorzitter, Geert Baar, te presenteren. ‘GeerT BAAR’, zoals het boek getiteld is, is een fictieve ooggetuigenroman over het Beatlestijdperk. De auteur houdt gedurende de dag diverse lezingen. 

De toegang is gratis en de schrijver signeert zijn eerste uitgave. De boeken- en antiekmarkt vindt plaats in het onlangs gerestaureerde Agnetenklooster aan de Begijnenstraat in Tongeren van 10:00 tot 18:00 uur. Ook op de Kastanjewal, net buiten het klooster, kunnen liefhebbers, verzamelaars en handelaars terecht. 
 
De vlagoverdracht om 16.00 uur en de activiteiten van de Schrijverskring vinden plaats in de Trouwzaal van het klooster. Locatie: Agnetenklooster/Begijnhof, Begijnenstraat, 3700 Tongeren. Meer informatie: www.tongeren.be | www.vertelpuntuitgevers.be | www.schrijverskring.be.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 06 augustus 2013


Reageer via Facebook
Schrijf mee
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »