De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

[video] Autobeurs MECC wordt fors groter

1 / 1
zoom out

MAASTRICHT - De autobeurs InterClassics & Topmobiel 2014 breidt fors uit. Er komt in totaal 3.000 vierkante meter beursvloer bij. Vorig jaar bezochten ruim 21.000 mensen de beurs. InterClassics  & TopMobiel bevestigt hiermee keer op keer haar positie als het grootste oldtimerevenement van de Benelux!

Erik Panis, Product Manager InterClassics & TopMobiel:  ,,Door deze uitbreiding wordt ruimte gecreëerd voor circa 40 extra standhouders. In het aangebouwde paviljoen wordt de traditionele autojumble ondergebracht, waardoor in de Westhal ruimte wordt gemaakt voor nieuwe kwalitatieve autohandelaren. Met deze uitbreiding hopen we op een bezoekersaantal van 25.000 binnen drie jaar.”


Met de mooiste en meest exclusieve klassieke voertuigen in de Benelux, alles op het gebied van onderdelen en automobilia en met de thema’s Maserati 100 years, Mustang Big Screen Heroes & Pre War Race Legends is InterClassics & TopMobiel 2014 wederom een absolute must voor elke oldtimerliefhebber! In samenwerking met o.a. de Maserati Club Holland wordt op TopMobiel de geschiedenis van Maserati aan de hand van een 30-tal exclusieve modellen gepresenteerd.

InterClassics & TopMobiel vindt plaats van vrijdag 17 t/m zondag 19 januari 2014 in het MECC in Maastricht. Video Lenn FranssenReageer via Facebook
Plaats je eigen autonieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »