De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Tennisvereniging Rijnhuyse in het nieuw

(Foto: Midagter)
1 / 2
zoom out

NIEUWEGEIN - Zowel de jeugdteams als de topselectie van Tennisvereniging Rijnhuyse schitteren tijdens de voorjaarscompetitie in gloednieuwe outfits. Rijnhuyse zet hiermee de eerste stap om de ambitieuze doelstellingen te halen, namelijk herkenbaarheid op de baan.

De nieuwe outfits zijn te danken aan twee kledingsponsors. Loonbedrijf Frank van Rooijen neemt de senioren-selectie voor zijn rekening. Boer & Croon voorziet de jeugdteams van de wedstrijdshirts die Rafael Nadal ook droeg tijden de Australian Open.

Tennisvereniging Rijnhuyse
zet hiermee de volgende stap om de ambitieuze doelstellingen te halen. Een aantal jaren geleden werd al een prachtig houten clubhuis opgeleverd, inmiddels wordt aan de weg getimmerd tijdens het grootste open jeugdtoernooi van de regio, het onderzoek naar een nieuwe baansoort is vrijwel afgerond en nu is het tijd voor een nieuw technisch beleidsplan.

Daarin speelt de consequente opleiding van alle spelers een belangrijke rol. Hierdoor ontstaat op termijn een opbouw waarbij de vereniging zelf talentvolle spelers kan leveren voor selectieteams. Gestreefd wordt naar een zo hoog mogelijke vertegenwoordiging in mix-teams zowel op zaterdag als op zondag.

Bij al die doelstellingen hoort natuurlijk herkenbaarheid op de baan. En dat is met deze nieuwe wedstrijdkleding gegarandeerd.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 25 april 2012


Plaats je eigen zakelijk nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio