De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Hellevoetsluis sluit jaar waardig af

Hellevoetsluis sluit jaar waardig af
HELLEVOETSLUIS - Nog één keer moesten de ING-boys van Edwin de Koning alles uit de kast halen om het jaar 2016 op een goede manier af te sluiten. Klassegenoot Strijen moest daarvan in de laatste wedstrijd van het jaar het slachtoffer worden.

Hellevoetsluis doet goede zaken

Hellevoetsluis doet goede zaken
HELLEVOETSLUIS - Had Hellevoetsluis vorige week niet in de laatste fase een 1-0 voorsprong verspeeld, dan was het na de overwinning van vandaag op Strijen zomaar koploper geweest in de 2e klasse D. Nu moet het echter genoegen nemen met een 5e plaats, maar staan alle teams erg dicht bij elkaar.

Hellevoetsluis te wisselvallig

Hellevoetsluis te wisselvallig
HELLEVOETSLUIS - De ene week wordt er met goed voetbal een prima resultaat geboekt, om een week later met onsamenhangend spel een nederlaag te incasseren. Waar met een overwinning op NSVV de 2e plaats in zicht was, zakten de Hellevoeters door een 1-2 nederlaag naar de 6e plaats.

Hellevoetsluis verliest terecht, maar onnodig

Hellevoetsluis verliest terecht, maar onnodig
HELLEVOETSLUIS - Met 6 punten nam Hellevoetsluis na 3 wedstrijden een gedeelde 2e plaats in, maar in de wedstrijd tegen Binnenmaas, dat met 3 punten uit 3 wedstrijden vooraf een 11e plaats innam, konden de Hellevoeters deze goede start geen vervolg geven.

Slechte start Hellevoetsluis

Slechte start Hellevoetsluis
HELLEVOETSLUIS - Zoals zo vaak bleek maar weer eens dat er niet zoveel waarde gehecht moet worden aan het spel en de resultaten in de voorbereiding op de competitie. Hoewel Hellevoetsluis een prima voorbereiding achter de rug had, met mooie resultaten en goed spel, was daar in de seizoenouverture tegen Piershil weinig van terug te zien.

36e schoolkorfbaltoernooi bij Korbatjo enorm succes

36e schoolkorfbaltoernooi bij Korbatjo enorm succes
OUD BEIJERLAND - Op zaterdag 25 juni heeft korfbalvereniging Korbatjo een succesvolle dag achter de rug, haar jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi.

Korbatjo gedegradeerd

OUD BEIJERLAND - Twee weken na het einde van de competitie is voor Korbatjo alsnog het doek gevallen.

Korbatjo overklast DVS'69

OUD BEIJERLAND - Zaterdag 4 juni speelde Korbatjo een beslissingswedstrijd tegen DVS'69 om te bepalen wie laatste zou worden in de poule en daarmee rechtstreeks zou degraderen naar de tweede klasse.

Laatste strohalmen voor Korbatjo

OUD BEIJERLAND - Zaterdag 28 mei was voor Korbatjo een bijzondere dag. Verzorgster Helma Lussenburg en speelsters Geertje van Gent en Marita Verkaik namen afscheid van Korbatjo 1 en het vlaggenschip speelde een belangrijke wedstrijd in de strijd tegen degradatie.

Saamhorigheid voert boventoon tijdens judotoernooi

Saamhorigheid voert boventoon tijdens judotoernooi
KLAASWAAL - Op zaterdag 21 mei jl. hebben judoka’s van diverse clubs deelgenomen aan het L. van Gent b.v. judotoernooi in Klaaswaal. Dit toernooi werd georganiseerd door Stichting Randori, gevestigd aan het Henri Dunantplein in Klaaswaal, ter ere van de trouwe sponsor L. van Gent b.v. Zonder deze sponsor zou Randori er niet zo “warmpjes bij zitten”. Van Gent draagt Stichting Randori een warm hart toe en is al jaren zeer betrokken bij het wel en wee van de budoclub.

Puba zoekt trainer

PUTTERSHOEK - Badmintonvereniging Puba uit Puttershoek is per aankomend seizoen op zoek naar een enthousiaste trainer (m/v) die onze volwassen leden op een plezierige maar ook doeltreffende manier een brede basis kan aanleren van het badmintonspel en de gevorderde spelers verder kan ontwikkelen, zowel technisch als tactisch.

Runnersworld Baancircuit trapt af bij A.V. Spirit

Runnersworld Baancircuit trapt af bij A.V. Spirit
OUD BEIJERLAND - Op donderdagavond 21 april gaat de 1e wedstrijd van het Runnersworld baancircuit van start op het sportcomplet “De Kikkershoek” bij A.V Spirit in Oud-Beijerland.

Fleur Reedijk plaatst zich voor turnfinale

Fleur Reedijk plaatst zich voor turnfinale
NUMANSDORP - Numansdorp/Bergschenhoek, 17 april 2016Tijdens de halve finales 3e divisie heeft jeugdturnster Fleur Reedijk van gymnastiekvereniging DIO uit Numansdorp een knappe prestatie geleverd door zich met een puntentotaal van 50.683 te plaatsen voor de NK Turnen.

Kampioen "De Drieslag" blijft winnen

NIEUW BEIJERLAND - Kampioen "De Drieslag" blijft winnen

Korbatjo steelt punten

OUD BEIJERLAND - In de strijd tegen lijfsbehoud in de eerste klasse deed Korbatjo zaterdag 9 april goede zaken.

Korbatjo Kansloos

Korbatjo Kansloos
OUD BEIJERLAND - Zaterdag 2 april ontving Korbatjo het Rotterdamse WION. Bij de uitwedstrijd op 29 augustus was Korbatjo op een sterke beginfase na niet opgewassen tegen WION.

Van der Linden verlengt bij Korbatjo

OUD BEIJERLAND - Korfbalvereniging Korbatjo uit Oud-Beijerland heeft de samenwerking met hoofdtrainer Tony van der Linden met een jaar verlengd.

Korbatjo het veld weer op

Korbatjo het veld weer op
OUD BEIJERLAND - Zaterdag 26 maart speelde Korbatjo 1 op eigen gras een oefenwedstrijd tegen derdeklasser DSO

Senioren clubtoernooi Puba

Senioren clubtoernooi Puba
PUTTERSHOEK - Zaterdag 19 maart is er in de Kees Verkerkhal in Puttershoek het jaarlijkse senioren clubtoernooi van PUBA gespeeld. Elk jaar strijden de seniorleden hier om de eretitel 'clubkampioen' voor een jaar te mogen dragen.

De Drieslag weer naar de 2e Klasse

De Drieslag weer naar de 2e Klasse
NIEUW BEIJERLAND - Na een afwezigheid van 1 jaar zijn de volleyballers van "De Drieslag" weer terug in de 2e Klasse
Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio