De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Afsluitingen door herstructurering wijk Bevershoek

1 / 1
zoom out

'S-GRAVENDEEL - Vanaf 1 mei wordt de Oranjestraat tussen de Wilhelminastraat en Groene Kruisstraat in ’s-Gravendeel in de periode tot augustus verschillende keren afgesloten voor doorgaand verkeer.

In de wijk Bevershoek wordt hard gewerkt aan de herstructurering van de wijk. Er zijn woningen gesloopt en er wordt ook weer hard gewerkt aan nieuwbouw van woningen. De openbare ruimte met groenvoorzieningen, parkeerplaatsen, speelplaatsen, straten, riolering en verlichting wordt opnieuw ingericht. Volgens de planning heeft de totale herstructurering Bevershoek een totale doorlooptijd van acht jaar.

In verband met werkzaamheden die de nutsbedrijven voor dit herstructureringsproject moeten uitvoeren wordt de Oranjestraat in de komende maanden op verschillende momenten voor een hele of halve dag afgesloten voor doorgaand verkeer. Het gedeelte tussen de Wilhelminastraat en de Bernhardstaat wordt van 2 juli tot en met 13 juli geheel afgesloten voor het verkeer vanwege de aanleg van riolering. Tijdens de bouwvak, van 14 juli tot en met 12 augustus kan het verkeer van een tijdelijke bouwweg gebruik maken. Van 13 augustus tot en met 24 augustus kan doorgaand verkeer geen gebruik maken van het gedeelte tussen de Bernhardstraat en Groene Kruisstraat. Ook in de Groene Kruisstraat zal het verkeer hinder ondervinden van de werkzaamheden aan de riolering.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio