kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Rolling Stones fanmeeting op 12 december in Ridderkerk

1 / 1
zoom out
Landelijke Rolling Stonesfandag, de Keithbash VI, op 12 december 2010 in Get Rhythm te Ridderkerk. Onkruid vergaat niet, net zo min als oude liefde roest. The Rolling Stones zijn na 5 decennia nog steeds ‘The Greatest Rock ‘n’ Roll Band in the World’.
En stond Keith Richard, vanwege zijn excessieve drank en drugsgebruik, in de jaren 70 nog boven aan de lijst met rocksterren die de 40 niet zouden halen, nu wordt Keith op 18 december 67 jaar en heeft hij onlangs zijn biografie LIFE uitgebracht waarin 50 jaar sex, drugs en Rock&Roll beschreven staat. De Stones lijken geen aanstalten te maken om te stoppen. In mei verscheen de heruitgave, inclusief 7 compleet nieuwe tracks, van het legendarische en volgens Stonesfans beste album Exile on mainstreet uit 1972. Enkele maanden terug verscheen de film Lady’s and gentlemen eindelijk in de bioscoop en op dvd en als we de geruchten mogen geloven willen de heren ook weer op tournee. Reden genoeg voor een groot Stonesfeest met als subtitel Keith’s Birthday Bash VI. Zoals elk jaar zal op deze dag de Stonestributeband Undercover optreden. Speciaal voor deze gelegenheid zal Undercover het gehele album Exile on Mainstreet spelen inclusief blazers en zangeressen. Van Rocks off via Tumbling dice naar uiteindelijk Soul survivor gaat het afgrijselijk rocken in Get Rhythm! Ook treden de X-pensive Barbarians op die gespecialiseerd zijn in songs van Keith himself. Zij brengen door Keith gezongen Stonessongs en songs van zijn solo-albums. Later op de dag zal Undercover nog een bloemlezing spelen van de Stoneshits zoals Paint it black, Honky tonk woman en Sympathy for the devil. Tussendoor zijn er exclusieve Stonesbeelden te zien op een groot videoscherm. Er is een stand met cd’s, dvd’s, foto’s en diverse Stonesmemorabilia en dingen de bezoekers mee in een loterij met leuke Stonesprijzen. Datum : Zondagmiddag 12 december Tijd : vanaf 12.30 uur tot +/- 18.30 uur Locatie : Get Rhythm Nikkelstraat 41, 2984 AM Ridderkerk (net onder Rotterdam) Voor het bestellen van kaarten à € 9 kun je een mail sturen aan band-undercover@wanadoo.nl onder vermelding van het aantal reserveringen en je (achter)naam. Voor meer info check: http://www.stonesforum.nl/index.php?topic=107077.0 http://www.rsundercover.eu/ en/of http://rsundercover.hyves.nl/.
0 REACTIES TOT NU TOE
Houd mij op de hoogte van alle nieuwe reacties op dit artikel
Houd mij maximaal 1x per dag op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
Bedankt voor je reactie
Je reactie wordt getoond zodra je op de bevestingslink hebt geklikt in de e-mail die wij je sturen.
Bedankt voor je reactie
De redactie is op de hoogte gebracht van de klacht.
Bedankt voor je reactie
Je reactie is nu te zien bij het artikel.
Bevestig je reactie

Help ons de kwaliteit van de reacties goed te houden; vul hieronder jouw gegevens in. Of log in als je een dichtbij.nl account hebt.

Facebook Twitter
Naam
E-mailadres Je e-mailadres wordt niet op de site getoond.
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Je reactie wordt getoond zodra je op de bevestigingslink hebt geklikt in de e-mail die wij je sturen.

Login op dichtbij.nl

Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op dichtbij.nl Of maak een profiel aan en plaats voortaan moeiteloos je berichten

Gebruikersnaam
Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Dit is niet ok

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar als je ingelogd bent en je een geldig e-mailadres hebt ingevuld en deze bevestigd hebt. Inloggen kan hiernaast, of:

 • klik hier om een e-mailadres aan je profiel toe te voegen of om een nieuwe bevestigings e-mail aan te vragen.
 • klik hier om je te registreren
Meer artikelen
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
Sociale premiejagers beschamend
Bekijk de resultaten
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
 • Wekelijks

  Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
 • Dagelijks

  Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
 • Nieuws alert

  Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio